Arkiver

EventsNyheder

Lydmuren blev brudt til Startupbootcamp Mobility demoday i går

Tilstedeværelsen af en royal der blev fulgt op på den røde løber af startupscenens ukronede dronning Tine Thygesen gav glans og karakter til Startupbootcamps arrangement, der blev afholdt på Rådhuset i København. Trendsonline.dk var tilstede.

Dagen var kommet, hvor dette års Startupboocamp Mobility teams skulle præsentere deres forretningsidé og en status for, hvor langt de var kommet. Forventeligt gik hvert team op og præsterede til topkarakter. Med næsten maskinagtig millimeter præcision afleverede de budskabet. Det eneste danske islæt var Kiggit, der fokuserer på at skabe en sjovere oplevelse, når man ser fodbold. Kiggit leverede, som resten af deltagerne, deres forretningsidé ned til de over 200 deltagende i salen, en aflevering som ville gøre José Mourinho stolt.

Startupbootcamp Mobility_raket

Startups er rakatvidenskab
Keynotespeakeren til dette arrangement var Kristian von Bengtson, en af mændende bag den store drøm om at sende danskere ud i rummet, non-profit organisationen Copenhagen Suborbitals. De har arbejdet på projektet de sidste mange år. Sidste år blev de fulgt af over 2 millioner seere på TV2, før de sendte endnu en beta version af deres raket op i himlen.

De 9 teams

Projector 35
Biografer skal aldrig have tomme pladser mere, og bigrafgængere skal have billigere billetter og add-on produkter. Projection35, er en app der sørger for dette, og blev præsenteret af Enrico Bernando.

Kiggit
Det skal være sjovere at se fodboldkampe og bette mod venner med videre. Kiggit laver en platform til netop denne sjovere oplevelse. Danske Kiggit blev præsenteret af Jakob Hagemann.

Pergunter
Når du ser et billede i et magasin eller på en blog, vil du så også gerne vide, hvor det er taget? Hvilket tøjmærke personen til højre i billedet har på? Så er det Pergunter man skal bruge. Gennem crowden sørger de for at forbinde den nysgerrige med en modtager, der kan svaret på spørgsmålet. Pergunter blev præsenteret af Joao Paulo Costa.

Easysize
Easysize vil hjælpe webshops med at der returneres færre varer på grund af en forkert størrelse. Gennem en integreret webservice kan man hurtig se hvilke størrelser der matcher den størrelse man tidligere har købt. Easysize blev præsenteret af Gulnaz Khusainova. Læs vores artikel med dem her, interview med Easysize

Passnfly
Nu bliver det nemmere at checke ind i lufthavnen. Med Passnfly får du en app, der sørger for, at processen bliver ligetil og enkel. Gennem deres app kan man se boardingpas, flyet afgangstid og meget mere. Passnfly blev præsenteret af Louis Tag.

Wallept
Loyalitets kort på den smarte måde, det er budskabet fra Wallept. Gennem en POS (Point Of Sales) løsning, sørger de for, at det er nemt for brugerne at benytte sig af rabatkort og andre lignende kort. Wallept blev præsenteret af Onur Kardesler.

Stopandgo
Når man kommer til en ny by, er det altid svært at få et overblik over, hvordan man kommer rundt i byen med den offentlige transport. Dette problem løser Stopandgo med deres app, som blev præsenteret af Zac Coulder.

Funify
Børn gider ikke hjælpe til derhjemme, de vil hellere sidde med deres iPad og spille Subway Surfers, eller rende rundt og spille fodbold. Det var grundlaget for Funify, som vil gøre det nemmere for forældre at lave et rewardbaseret system, så børn ser opgaver derhjemme som sjovt. Funify gamification legen blev præsenteret af Andrew Michael.

Hiveoo
Hvordan finder man den rigtige startup at investere i? Og hvordan finder med co-investorer? Dette problem vil Hiveoo løse. Gennem et fuldt portfolio manegement system vil de hjælpe investorer i alle stadier af investeringsprocessen. Hiveoo blev præsenteret af Betrand Bisson.