Arkiver

Nyheder

Iværksætter julekalenderen: Om netværk og eventyr

I dag finder du en særligt interessant låge i Lars Bachmanns iværksætter julekalender. Vi siger ikke hvem det er, men dagens låge har haft fingrene i mange interessante tiltag som Ateo, der tidligere hed Amino Lokalebørsen, som vi skrev om her, og Workaway Camp, initiativet hvor iværksættere tager i arbejdscamp med syden som ramme. Trendsonline skrev om det her.

Med titlen “Midt mellem netværk og venskab” kan du blive klogere på et anderledes perspektiv på netværk som element i iværksætterens tilværelse, og måske blive inspireret til at bruge dit eget netværk på en ny måde.

Det seneste initiativ fra dagens iværksætter er Refuga, intet mindre end en netværkstur for 15 iværksættere, der sammen skal bestige Kilimanjaro i Tanzania.

Klik dig videre til dagens låge i Iværksætter Julekalenderen her.

Skriv et svar