Arkiver

EventsNyheder

IVÆKSTprisen 2013: Og vinderen er…

Rød løber, pressevæg, champagne, skulderklap og networking. I aftes glemte gæsterne i Deloitte Huset alt om Bodil, for her blev IVÆKSTprisen 2013 uddelt.

Gæsterne var ankommet i god tid i frygt for, at orkanen Bodil skulle forhindre dem i at overvære aftenens prisuddeling. Det lykkedes de fleste at nå frem, dog var flere gæster fra Jylland blevet tilbageholdt af vejrforholdene, deriblandt modtageren af aftens Jurypris Anders Holch Povlsen fra Bestseller, som med en aflysning af sit fly til København måtte gå glip af prismodtagelsen i sidste øjeblik.

IVÆKST_sara

IVÆKSTprisen afholdt med stor opbakning
En forventningsfyldt sal lod sig, uden forsinkelser, velkomme af Jørn Jepsen, Equity Partner ved Deloitte, som åbnede med at fortælle, at der i år har været 323 indstillinger, hvor af der er udvalgt 26 nomineringer og i aftes blev der uddelt 6 priser. Engagementet omkring IVÆKSTprisen har aldrig været større.

Aftenens vært Huxi Bach stod for underholdningen med spontane kommentarer til de Deloitte medarbejdere, som stadig var på arbejdede og bød på mere underholdning i samarbejde med Jesper Eiby Christoffersen, marketingchef for Google Danmark, som havde forberedt en case og en film om hvordan brandet Huxi Bach, via Google, ville kunne opnå succes i udlandet. Foruden key note speaker Jacob Wandt, founder af e-conomic og den passionerede 22-årige Sara Naseri, founder af Bucky ’o’ Zun og vinder af Årets Kvindelige Ivæksætter 2013, så vil Trendsonline specielt fremhæve talen af sidste års Unge Håb Casper Blom.

IVÆKST_zerved

Casper redegjorde nemlig for de ting, som han havde lovet, da han vandt sidste år, og fremlage hvordan han her ét år efter, havde nået sine mål – og med vores ord, hvordan han har givet tilbage til det danske startup økosystem.

Casper Bloms tale var en af de begivenheder i løbet af prisuddelingen, som gæsterne talte om resten af aftenen, når ikke det handlede om vinderne i de seks kategorier.

IVÆKSTpriserne 2013 gik til de følgende

Årets Idealist
– Charline Charli Skovgaard med Faistyles.

Årets Vovehals
– Niels Henrik Ove med Ditlevsdal Bison Farm.

IVÆKST2013

Årets Kvindlige Iværksætter
– Sara Naseri med Bucky ’o’ Zun.

Årets Born Global
– Michael Rude Moncur, Martin Tychsen og Anders Rasmussen med Zerved.

Årets Unge Håb
– Mads Lønnberg med Nøddebazaren.

Årets Jurypris
– Anders Holch Povlsen fra Bestseller.

Årets Væksteventyr
– Henrik Teisbæk med Billetto.

IVÆKSTprisen som en blåstempling af de danske iværksættermiljø
Det er både en nominering til, som det er en modtagelse af, IVÆKSTprisen, der hjælper med at åbne øjnene for de danske iværksættere og startups, både i indlandet og i udlandet. De tidligere nominerede har blandt andet brugt IVÆKSTprisen som en blåstempling for deres hårde arbejde, hvilket har hjulpet dem videre mod et samarbejde med banker, investorer, medier med mere.

At blive nomineret til IVÆKSTprisen er et kæmpe skulderklap og vi glæder os til at komme i kontakt med jer, der kan bruge netop et skulderklap til at komme videre mod jeres mål. Vi har skrevet lidt om IVÆKSTprisens kategorier, “Årets Kvindelige Iværksætter” og “Årets Born Global”.

Vi ses til IVÆKSTprisen 2014!