Arkiver

Nyheder

Overspringshandlinger med julekalender-viden

Det er en stor dag for Julefrokoster over hele landet, og mange af jer oplever nok, at I forsøger at koncentrere jer om arbejdet, men finder det svært med al den julemusik, mad, snaps, sjov og ballade, som I ved kontorets julefrokost nogle få timer fra nu, vil byde på. Her er nogle bud på overspringshandlinger, som vil tilføre værdi til de sidste af fredagens arbejdstimer.

Der er mange spændende personligheder, der har bidraget til det danske startup økosystem med både relevant og meget kompetent viden, som de deler gennem julekalendere. Her er nogle gode bud:

Julekalender månedens gode bud

Lars Bachmann’s Iværksætter Julekalender med 24 forskellige, men alle interessante, personer, der har noget at sige til de danske iværksættere. I dag kan du møde en interessant kvinde, der står bag sinful.dk, en webshop der forhandler sexlegetøj – med en større vision om at af-tabuisere brugen af sexlegetøj i de danske hjem.

Mikkel Plæhn har lavet en adventsjulekalender, der er fuld af Content Marketing info! Se seneste indlæg her, og kig igen på søndag, for at lære af en erfaren herre.

stickers_stopspritkørsel

Som din koncentration bliver dårligere, og musikken på kontoret bliver højere, kan du klikke dig videre ind på twitter julekalenderen Mindre End Tre  af Jonas Juhler Hansen og Laura Rosendahl Schnedler Jul. De to har stukket hovederne sammen og fundet nogle fascinerende twitter personligheder, som giver dig et kig ind bag deres twitter handle. I dag kan læse om @distraet.

Sidst, men slet ikke mindst, pas på hinanden derude i sne og blæst og snapsetåge! Trendsonline minder gerne om sikkerhed og støtter op om det positive budskab #jegkørerikkehjem – du kan selv bakke op, og få de fine stickers, her.

God fredag og god weekend fra Trendsonline teamet!

1 kommentar

Skriv et svar