Arkiver

DebatNyheder

Trendsonline glæder sig til 2014 – sammen med jer!

Hvilket år for det danske startup community – det er svært at holde armene nede. Bare se, hvor vi var for få år siden, og hvor vi står i dag. Og for Trendsonline.dk der sidder midt i “suppedasen” og har helheden for øje, så kan vi kun glæde os over stigende interesse for startups.

Det danske startupmiljø er virkelig kommet på dagsordenen, og vi kan se en helt ny Generation S pible frem fra alle uddannelsesinstitutioner i Danmark, hvor man tænker iværksætteri og startup som en karrierevej frem for McKinsey eller Maersk.

For Trendsonline.dk har det også været et begivenhedsrigt år, vi vokser støt hver måned der går, og kan mærke vores brand og medie bliver stærkere og stærkere. Og det skyldes jer, læserne, tak for det!

På teamsiden er der også sket meget, vi har fået en masse nye ansigter og et nyt headquarter i København hos en super interessant hub, Rocket Labs i Nordvest. Kig ned og besøg os hvis du alligevel omkring Nørrebro station – eller hvis du er nysgerrig.

S for selfemployed, S for startup, S for succes for Danmark
Alle snakker om hvordan vi får væksthjulene igang, her er der et movement og en helt ny generation på vej, Generation S, og der kommer flere og flere af unge i denne generation. Det er en tendens der er tydelig og en der vil blive langt mere markant de næste par år.

Noget der kunne støtte op om dette er bedre rammevilkår for unge iværksættere og det er noget vi vil prøve at slå et slag for. Trendsonline.dk gør sit for at skabe bedre rammer for det danske startupmiljø, men vi videreudvikler også andre koncepter i Trendsonline familien, som vi gerne vil fortælle jer lidt om. Læs mere nedenfor.

Grillfesten TechBBQ
For Trendsonline handler rigtig meget om at give tilbage til startups, det handler om at give dem interviews der inspirerer og giver dem input til deres startup og det handler om at give dem faktuelle aktikler, der er krydret og ekstra spiselige og som laves sammen med vores content-partnere. At give tilbage er også missionen bag årets grillfest TechBBQ, som teamet bag, Klaus Nyengaard, Esben Gadsbøll, Martin Bjergegaard og undertegnede, langsomt er begyndt at planlægge og snart fortæller noget mere om – men vi kan løfte sløret lidt og sige at det bliver dobbelt op og ekstra spicy!

Stamp of approval
Noget andet som vi snart kan løfte sløret for er en nemmere vej for startups til at få et stamp of approval fra eksperter rundt i hele verden. Vi har lavet samarbejde med et amerikansk startup og åbner snart op for næste version af www.startupstamp.com. Vi inviterer løbende startups ind på tjenesten og hvis du vil forrest i køen og samtidig hjælpe os, så send en mail til dl@trendsonline.dk

Pay Forward
I bedste Trendsonline stil vil vi gerne hjælpe endnu flere unge iværksættere til at tage deres forretningsidé til the next level, og her arbejder vi på et koncept hvor man som virksomhed i Danmark, stor eller lille, kan give tilbage til startups, kan give tilbage til Generation S, vi løfter sløret for dette i januar måned.

Sidst, men ikke mindst, vil undertegnede gerne takke alle der bidrager til Trendsonline, på den ene eller anden måde, og bakker op om vores mission om at gøre hele økosystemet stærkere. En særlig tak skal lyde til alle de frivillige skribenter, der ser Trendsonline.dk som en så interessant platform, at de bruger  deres dyrebare tid på at bidrage – det betyder virkelig ALT.

God jul og godt nytår! Jeg håber I har været of the grid og fundet tid til at lade op til et nyt år, der helt sikkert vil sætte Danmark og dansk digitalt iværksætteri endnu mere på verdenskortet.

CEO, founder Trendsonline
Daniel G.F. Laursen

Skriv et svar