Arkiver

Nyheder

Danske Octoshape rammer 100 mio. brugere

Octoshape leverer en video streaming service, de har ekspanderet og vækstet i en sådan grad, at de nu kan fejre en userbase på mere end 100 mio. brugere.

Det nu 11 år gamle Octoshape har danske rødder, og danske Michae Koehn Milland som CEO, nu bosat i USA. I dag sidder også en dansk CFO, Morten Borum, der tidligere har været CFO, COO and co-founder, i den succesfulde gaming virksomhed Io Interactive. Også Octoshapes Head of Development er den danske Christian Worm Mortensen, samt co-founder og CTO Theis Rauhe. Se hele teamet her.

Northcap Partner Thomas Weilby Knudsen fortæller hvordan Octoshape er vækstet på baggrund af den globale trend, som de dygtigt understøtter.

“Octoshape’s rapid growth underscores the global trend that Quality, Reach and Scale are the key parameters driving Internet video distribution now and in the years to come. This is really the essence of Octoshape’s value proposition. We are excited to work with such talented people and look forward to explosive growth in 2014.”

Læs hele pressemeddelelsen fra Octoshape og Northcap.

Skriv et svar