Arkiver

EventsNyhederTechBBQ

TechBBQ 2014 – et program med ekstra krydderi

Traditionen tro åbner TechBBQ endnu en gang kuglegrillen op for godt samvær, grillede fødevare og godt selskab. Denne gang er der suppleret op med ekstra krydderi, og iværksætter-tændvæsken står klar til at sætte gang i udvekslingsflammerne.

Datoen er sat og det sene forår sætter rammerne for TechBBQ 2014. Den velrenommerede grillfest skydes i gang d. 20. maj i Porcelænshaven på Frederiksberg.

Denne gang har eventen vokset sig endnu større, og der bydes på en dag spækket med grill, netværk, workshops og gode historier.

Tilmeld dig årets TechBBQ event her.

Der står allerede et væld af yderst kyndige gæstespeakere klar til at dele ud af deres betydningsfulde erfaringer og personlige fortællinger, og der er lagt op til iværksætterkræs og entreprenørdelikatesser i de røgsmagsfyldte omgivelser.

AsgerAamundEkstra krydderi på opstartsbøffen

Et af de velkendte ansigter, der træder ind på scenen til den forventningsfulde iværksættermængde, er den fremtrædende debattør og siddende direktør for Iværksætterfonden, Asger Aamund, som desuden kan pryde sig af at være en særdeles erfaren og professionel iværksætter og erhvervsleder.

Iværksætterfonden vil give 2 mia. kroner til danske vækstiværksættere, fordi – som Asger Aamund siger det – iværksætterne er Danmarks redning.

Han akkompagneres af ligeså velansete og indsigtsfulde branchefolk, herunder Tim Vang (Pretotyping.dk), Tommy Ahlers (Podio), Gregers Kronborg (Northzone Ventures), Martin Friid-Nielsen (Soonr), Johannes Gadsbøll (Whiteaway), Morten Weber (CBIT) og Mads Lund (Drinkster).

Disse anerkendte erhvervsfolk udgør i øjeblikket endnu ikke den endegyldige keynote-opsætning, da der løbende spædes op med prominente og spændende speakere, inden afholdelsen i det solbeskinnede og lune forår.

Vores tagline er ’Double up and extra spicy’, og vi håber på at kunne leve op til det. Vi vil skabe noget, der er endnu større og endnu mere krydret end sidst og i år har vi endnu flere succesfulde danske casehistorier inkluderet”, udtaler co-founder af TechBBQ og founder af Trendsonline, Daniel Laursen.

Det der startede som en hyggelig dag i Fælledparken

En gang i 2010 skete det, at fire iværksættervenner slog hovederne sammen og udnyttede det gode vejr til at mødes og dyrke samværet. Martin Bjergegaard, Klaus Nyengaard, Esben Gadsbøll og Daniel Laursen blev hurtig enige om at gøre dagen skulle gentages, og besluttede at kopiere succesen igen, nu bare med flere deltagende end ved sidste afholdelse.

Vi vil rigtig gerne have andre danske startup’s til at dele ud af og fortælle om deres forskellige succeser. Vi vil rigtig gerne have flere danske startups med ud på de internationale jagtmarker, og det er vigtigt at vi ved TechBBQ 2014 giver endnu mere til nye iværksættere, både i form af dygtige og anerkendte keynote-speakere og med fokus på udbytterige workshops”.

TechBBQ blev for første gang afholdt sidste år, og foregik i de historiske omgivelser på Børsen i indre København. Den positive feedback herfra såede ingen tvivl om, at eventen skulle være endnu større i 2014 end den hidtil havde været, og dette løfte synes i høj grad overholdt.

Målet for TecBBQ 2014 er at tilbyde endnu mere erfaringsudveksling, dobbelt så store chancer for netværksdannelse og dobbelt så meget tid med ligemænd, branchefolk og erhvervsfolk.

Jeg glæder mig til at se et fyldt CBS ved Porcelænshaven, at høre om alle de positive historier om hvordan folk har fundet co-foundere og investorer. Jeg glæder mig bare til at give tilbage til startups og sikre, at der kommer endnu flere digitale iværksættere med internationalt potentiale,” fortæller Daniel Laursen med sin evige entusiasme for pay it forward tankegangen.

Programmet med de gourmet ingredienser

Der er lagt op til en solid treretters menu for de hungrende iværksættere og nyklækkede opstartsspirer.

  • Forretten er ’Startups’ og består af de gode, spæde historier, tilsat friske øjne og gåpåmod.
  • Hovedretten har fået navnet ’Vækst’, og vil indeholde fortællinger og inspiration fra veletablerede foundere, der deler ud af deres gode erfaringer og succeser.
  • Til dessert serveres ’Big Business’ som er den sødmefulde créme de la créme af iværksættersuveræner, hvor der blandt andet kan nydes et drys af erfaringer fra Whiteaway.

Hele serveringen rundes af med barbecuemarinade og fedtede fingre når der bydes på reelle proteinfødevarer med tværgående rilleafbrændinger, og der er under hele arrangementet rigtig god mulighed for værdifuld netværksekspansion og sparring med andre fra det danske startupmiljøs økosystem.

TechBBQ 2014 ønsker velbekomme!