Arkiver

Nyheder

5 gode grunde til at starte en webshop, NU!

Den danske e-handel har gennem en længere periode været i rivende udvikling. Danske webshops sikrede ligeså et rekordsalg i julen 2013, og hertil er der blot at sige, at hvis man som fysisk butik ikke har en tilknyttet webshop, er tiden ved at rinde ud, hvis din virksomhed skal overleve. Til de, der stadigvæk skulle have skeptiske indvendinger eller løftede pegefingre, giver vi jer 5 gode grunde til, hvorfor det er en god ide at starte en webshop.

1. Godt og vel 3,3 millioner danskere handler via. internettet. Det udgør 72 procent af befolkningen mellem 16 og 89 år, som må anses som den købeaktive alder. Det skriver Danmarks Statistik.

2. Med den rette eksekvering kan du og din webshop indtage markedsandele både nationalt og internationalt, altså konkurrere med andre lande ved at ekspandere og finde partnere i udlandet. Der er i den digitale, s´fære mulighed for, at dine produkter, ydelser og virksomhedens ekseptionelle kundeservice nu kan målrettes, tilpasses og sælges i andre lande og til flere mennesker end blot de lokale forbrugere på vesterbro.

3. Data mining – efterspørgelsen på hurtige og effektive løsninger er i høj grad et stigende behov hos den danske forbruger. Dette behov imødekommes nu om dage igennem online salg og service. Det er der som sådan ikke noget nyt i, men det interessante ligger i den viden, du får og har adgang til omkring dine kunder. Den online verden giver adgang til, at du nemmere kan imødekomme kundens behov ved at se nærmere på hvem din primære målgruppe er, og hvilke varer der sælger og efterfølgende tilpasse sortiment og kommunikationen dertil.

4. Den danske E-handel indtager i 2013 anden pladsen på ehandelsmarkedet i norden – det skønnes at den danske E-handel udgjorde 47,2 milliarder, det er en vækst på 14% siden 2012. Frontløberen er Norge, med en stigning på 17%.

5. Passiv indkomst – betyder, at du ikke nødvendigvis behøver at være til stede fysisk, for at dine kunder kan købe eller forbruge produktet eller serviceydelsen. Når indsatsen én gang er ydet, er der en indtjening uden yderligere aktivitet.

Der har været diskussioner omkring passiv indkomst i forhold til hvor passiv man som engageret købmand kan være. Du kan med en onlineshop fordelagtigt outsource de omkostningsfulde og tidskrævende aktiviteter såsom opbevaring, lager og forsendelse via. eks. dropshipping.

Skriv et svar