Arkiver

Nyheder

Aarhus Appetizer uniter det aarhusianske appmiljø

Et nyt tiltag i Aarhus bringer app udviklere, designere og andet godt folk der arbejder indenfor dette felt sammen, i går blev Aarhus Appetizer #2 afholdt og fremmødet var ligesom første gang meget stort.

Aarhus er kendt som byen der har spilhuset der står bestsellerne Frisbee Forever og Subway surfers mv. og foruden Kiloo findes der en række andre spilfirmaer og appudviklere i byen og eventets målsætning var at skabe en tættere connection med de enkelte udviklere i byen.

“Dette event skal bringe folk fra branchen sammen og skabe en tættere forbindelser blandt udviklere og designere”, udtaler Thomas Scherning, der er en af initiativtagerne til eventet i går og fortsætter:
“Og det skal være med til at folk fra branchen nemmere kan vidensdele og lære fra hinanden.”

Danske Unity var emnet
Denne aften var emnet Unity 3d og en række talere var inde og fortælle om denne teknologi der er blevet defacto standard blandt app udviklere og ifølge en af indlægsholderne står de for 10 % af alle app installationer på verdensplan.

Hvis man er interesseret i at høre mere om Unity Technologies og hvordan de er vokset fra en kælder virksomhed til en milliardvirksomhed, så lyt til vores podcast med Unity Technologies.

Der var spændende indlæg fra en række af byens virksomheder, der benytter Unity’s potentiale på forskellige måder i deres produkter, hvad enten det er spil, visualiseringer, cross platform-udvikling eller noget helt fjerde.

De mange fremmødte sad og lyttede med med tydelig koncentration da både 3d-empire, Lets Dance, Unity Studios og Alexandra instituttet fortalte om mulighederne med Unity.

Eventet foregik hos et af de større udviklerhuse i byen, Trifork, der også havde sponsoreret Aarhus Appetizer # 2. Det er godt at der bliver bakket op om denne type initativer og hos Trendsonline.dk er vi sikre på at flere af deltagerne gik hjem med ideer til projekter, som vi kommer til at skrive om senere!

Men inden vi kommer så langt så kan vi kun glæde os til næste gang Appetize byder dørene åbne for den Aarhusianske appscene.

IMG_5358

Skriv et svar