Arkiver

Nyheder

Northcap investerer 19 millioner i adQuotas mobilteknologi

Den 45 mand store iværksættervirksomhed adQuota, der så dagens lys i 2010 med serie iværksætteren Torben Majgaard bag roret har i dag modtaget en investering fra Northcap Partners på 19 millioner. Der er sket meget siden den dag og Torben trådte ud af virksomheden i 2011 og har siden ageret på sidelinien som advisor.

adQuota er en førende mobile reklameplatform med salgskontorer i Norden, England, Polen og Baltikum. adQuota hjælper udgivere af mobilewebsites og apps til at skabe indtægtsstrømme fra deres mobile publikationer.

“Vi kan se, at der er vindue åben for os i øjeblikket. Så pengene fra Northcap skal bruges til at opkøbe selskaber i Europa. Vi har allerede et par virksomheder i pipelinen, som vi er interesserede i at købe. Vi er klar til at skalere op på den måde,” siger Michael Buch Sandager, til Børsen

Efter denne investering fra Northcap har adQuota ifølge Børsen en værdi på tæt på 130 millioner og med Northcap i ryggen skal den nok vokse massivt hvis de får held og dygtighed med at følge planen

“Det europæiske marked for mobilereklamer er vækstet voldsomt de seneste år, og det forventes at vokse mere end 220% over de næste 3 år. I adQuota ser vi et stærkt team, der er handlingsparate og kan eksekvere på denne mulighed”, udtaler Jacob Bratting Pedersen, partner i Northcap.

Foruden investeringen på tæt på 20 millioner kr. har de udvidet organisationen og fået Ulrik Schmidt ind som ny bestyrelsesformand der skal hjælpe med at føre dem endnu videre

“I betragtning af de aggressive internationaliseringplaner hvor skalering og øget fokus på salg vil være nøglen, er vi meget glade for at byde velkommen til en investor som NorthCap, som har en stærk trackrecord med at opbygge internationale B2B salgsorganisationer.” udtaler Michael Buch Andersen og fortsætter

“Om 12 måneder er målsætningen at være i 12-14 lande. Men først og fremmest bliver der kigget mod de store markeder som England, Tyskland og Spanien. England er dog allerede indtaget og her har de et lille kontor i England.”