Arkiver

Nyheder

Dansk Crowdfunding Forening for bedre rammevilkår

Er der en fremtid i social finansiering? Det mener Dansk Crowdfunding forening, og de er her for at skabe bedre rammevilkår for den alternative finansieringsform, som vinder mere og mere frem – også herhjemme.

Hvem er de?

Dansk Crowdfunding Forening er stiftet for at fremme netværket indenfor en alternativ finansiering i Danmark. Foreningen har til formål at repræsentere de investorer, operatører, rådgivere og iværksætter, hvis ønske er at deltage aktivt indenfor crowdfundingbranchen.

MichaelEisDet er Frederik Ploug Søgaard og iværksætteren Michael Eis, der står bag initiativet, som også er bag det danske crowdfunding site Booomerang.dk – du kan høre et Trendsonline podcast med Michael Eis her. Det er en mand der tidligere også har været ude og udtale sig om crowdfunding og hvordan denne nye finansieringsform vinder frem og kan skabe røre.

Dansk Crowdfunding Forening spreder budskabet; ”Sæt Englene Fri” Foreningen bygger på et initiativ der skal gøre det sjovere og nemmere for de ca. 5 mio. danske ”engle” at støtte op omkring små som store projekter inden for denne branche og netop fremme fremtidens vækst inden for alternativ finansiering.

Dansk Crowdfunding Forening mener også at Danmark skal bringes på forkant med udviklingen, i stedet for at være tilbagesat af love som forringer danske iværksættere og  investorers rammevilkår indenfor crowdfunding.

Finansiering til Dansk Crowdfunding Forening

Foreningen vil primært blive finansieret igennem indsamlingskampanger, herunder af nye og gamle medlemmer, private og offentlige institutioner. På sin vis kan det være komisk at en organisation der beskæftiger sig med crowdfunding også bliver finansieret på samme måde. Men det giver måske en bedre mening når organisationen udspringer af  crowdfunding og drives af crowdfundere for crowdfundere?