Arkiver

DebatNyheder

Daniels time-out: Tak!

Jeg vil gerne sige tak. Dette skal ikke ende ud i en takketale med tårer løbende ned af kinderne som man tit kan se til en Oscar uddeling.

Da jeg startede Trendsonline.dk havde jeg ikke den fjerneste idé om, hvilket skib jeg havde sat i søen. Men hvad der var en hullet jolle, har udviklet sig til en fin galeon med flotte hvide sejl, og en kaptajn der nu med sikkerhed kan stå og kigge ned på kortet, og ud mod den kurs der er lagt.

Det nye fundament
De sidste tre måneder har jeg fået det jeg har manglet de sidste tre år. Nogle partnere der går ind i Trendsonline og hele økosystemet med samme entusiasme og passion som undertegnede. Dem har jeg fundet nu og de har bidraget utrolig meget til at strukturere og skabe et sikkert fundament for at vi kan fuldføre vores mission som Lisa så flot skrev om i sidste uge, Trendsonline 2014 missionen. Jeg vil gerne personligt sige tak til Lisa og Pia for al den fantastiske energi de har lagt i Trendsonline og for at være grundstene i det nye og stærkere fundament, der skal sikre at vi bliver stærkere og bedre til at levere nyheder til startups og alle med interesse for dette.

Raket bygget af brick and mortar
Desuden kommer man ikke uden om brick and mortar og en fysisk tilstedeværelse og her er vi på en rejse i en raket fyldt med ligesindede.

Så står du og mangler et sted til dit startup, så tænk Raket og Nordvest. I Nordvest er raketten Rocket Labs ved at løfte sig fra jorden, og letter fra en mission på et stykke papir til en rejse mod stjernerne. Vi er med inde i raketten, og der er plads til mange flere, der deler visionen om et dynamisk og åbent fællesskab, hvor ligesindede digitale iværksættere og andre i det danske økosystem i København. Så tak for initiativet, og tak til Rocket Labs for støtten til Trendsonline.

Cementet der får det hele til at hænge sammen
Desuden skal der lyde et enormt tak til alle vores samarbejdspartnere og sponsorer. Dog er jeg nødt til at fremhæve et par stykker der har hjulpet fra i den tidlige fase og stadig hjælper med at styrke fundamentet. Tusind tak til Anette Nørgaard fra Microsoft Bizspark, jeres støtte betyder virkelig utrolig meget. Desuden skal der lyde et stort tak til Accelerace for at støtte op og for det samarbejde vi har. Elance og PwC skal også have en tak for de tror virkelig på os og selv om det er store organisationer så er de virkelig passioneret omkring startups. Og selvfølgelig gør hver enkelt sponsor og samarbejdspartner en kæmpe forskel og tak til alle jer.

Sidst, men absolut ikke mindst, skal lyde en tak til min smukke kone og vores fantastiske søn. De støtter og bakker op, og er altid en sikker havn at komme hjem til.

Rejsen er stadig kun lige begyndt, men fundamentet er ved at være på plads – og med flere nye strategiske samarbejdspartnere der giver startups endnu mere dækning, kan vi kun være enormt glade for rejsen, der er påbegyndt.

Indlægget gav lidt røde øjne alligevel! Jeg bukker mig i støvet, og siger tak. Snøft!

Skriv et svar