Arkiver

Nyheder

Vækstfonden åbner kontor i Randers

Invitation til åbent hus den 31. januar fra kl. 14 til 17 – hos Vækstfonden på Tronholmen 3 i Randers.  Vækstfonden skriver på deres hjemmeside:

Det er med stor fornøjelse, at vi nu slår dørene op til vores nye afdeling i Randers. Med den nye afdeling i Randers kan Vækstfonden komme endnu tættere på erhvervslivet i Midt- og Nordjylland og sikre, at flere små og mellemstore virksomheder får adgang til den finansiering, de har behov for.

For at fejre åbningen vil vi gerne invitere dig til åbent hus den 31. januar fra kl. 14 til 17 på vores nye adresse Tronholmen 3 i Randers. Vækstfonden byder velkommen sammen med borgmester i Randers Claus Omann Jensen.

Du kan både møde nogle af de virksomheder, Vækstfonden har medfinansieret, og vores nye medarbejdere i Randers.Vi ser frem til at møde dig.

Du kan tilmelde dig åbent hus her.

Skriv et svar