Arkiver

Nyheder

Thomas Mygdal investerer og co-founder Somewhere, der tager kampen op med LinkedIn

Thomas Madsen-Mygdal er founder og første angel investor i Somewhere og for første gang siden Podio investerer han sammen med Jon Froda. De to business angels Lee Bryant og Livio Hughes er ligeledes medinvestorer.

Thomas Madsen-Mygdal fortalte os kort sidste år om projektet og planerne med det og de første måneder blev brugt på at få fat i som han selv nævnte det på det tidpunkt “et super domain”.

“Somewhere vil være en platform, hvor du visuelt kan dele dit arbejde med dit netværk. Vi vil bryde 11 års monopol fra den store blå pioner (red. LinkedIn) i kategorien ved at bygge et produkt, hvor du faktisk deler noget! Og et produkt, der repræsenterer, hvad arbejde er i 2014 for mennesker. Vi vil flytte dem fra et CV til en visuel profil”, udtaler Thomas Madsen-Mygdal til Trendsonline.dk

Vi ser store muligheder i dette og hvis man kigger på hvor LinkedIn startede og hvor det er idag så er der ikke sket så meget. Og der kan sagtens mangle et hul der udfylder lysten til at vise dit arbejde frem, og ikke kun som man kender det fra designere der har Behance og Dribbble, men nu også for alle os andre.

Trendsonline.dk vil senere dykke ned i hvad Somewhere er for en størrelse og visionen om at tage kampen op med bl.a. LinkedIn.

somewhere_screen2

Skriv et svar