Arkiver

Nyheder

Velfærdskomet skal vækste med kapital fra Nupark Accelerace

Aarhusianske Sekoia har på rekordtid gjort sit indtog på markedet for velfærdsteknologi med en platform, som letter dagligdagen og reducerer tidsforbruget i plejesektoren. Nu er virksomheden klar til international vækst med frisk kapital fra Nupark Accelerace.

Sekoia leverer et enkelt og smart system, som gør hverdagen lettere for personale, borgere og pårørende i plejesektoren. Samtidig mindskes risikoen for fejl betydeligt. De forskellige apps anvendes til alt fra planlægning, genoptræning, opgave- og aktivitetsstyring til logistik som varebestilling og helt over til telesundhed og sociale.

Den danske platform fik i oktober en indsprøjtning i form af Klaus Nyengaard, der nu sidder som Bestyrelsesformand og skal hjælpe Sekoia til vækst og internationalisering.

Flotte resultater
Hos Sekoias kunder har deres løsningerne reduceret antallet af utilsigtede hændelser med over 50 %, mindsket stress og reduceret sygefravær med 32 % samt reduceret personalets kontortid med 33 %. Derudover har det givet borgere og personale mere tid sammen og øget livskvaliteten hos de ældre.

Sekoia har netop igangsat implementeringen på plejecentrene i Odense Kommune og flere er på trapperne. I dag har systemet allerede over en million driftstimer bag sig, og kører med succes i en række danske kommuner. Sekoia er således på kort tid blevet den ledende leverandør af denne type løsninger i Danmark. Denne førerposition skal udnyttes, og kapitalindsprøjtningen skal netop anvendes til at skalere virksomheden og påbegynde udrulningen i udvalgte lande uden for Danmark.

Nupark Accelerace har fulgt selskabet igennem et stykke tid og arbejdet på målrettet sammen med stifterne. Nu er strategien klar og altså også fulgt til dørs med en større kapitalindsprøjtning fra investeringsselskabet, som investerer i talentfulde unge virksomheder i det midtjyske.

Læs mere om Sekoia her

Læs mere om Nupark Accelerace her