Arkiver

BusinessNyheder

Dansk Crowdfunding Forening udgiver katalog med anbefalinger

Den nystiftede forening Danish Crowdfunding Association, som Trendsonline netop har skrevet en artikel om, har netop offentliggjort deres katalog af anbefalinger til rammevilkår for equity crowdfunding (ECF) i Danmark, som de kalder ”den nye andelsbevægelse”.

Foreningen kommer med syv anbefalinger inspireret af European Crowdfunding Network’s tre søjler for rammevilkår, nemlig regulering, uddannelse og forskning.

Det er Frederik Ploug Søgaard og iværksætteren Michael Eis, der står bag initiativet. Michael Eis står også bag det danske crowdfunding site Booomerang.dk – du kan høre et Trendsonline podcast med Michael Eis her, og er en mand der har udtalt sig om hvordan denne nye finansieringsform vinder frem og kan skabe røre.

Foreningen anbefaler interesserede til at komme med forslag til, hvordan en eventuel dansk crowdfundinglov kunne se ud, og henviser i den forbindelse bl.a. til den italianske og amerikanske lovgivning på området som inspiration.

Læs mere om foreningen her.

1 kommentar

Skriv et svar