Arkiver

Nyheder

Iværksætterriget – rugekasse for praktiske iværksættere

For en meget billig penge, kan du blive medlem af Iværksætterriget, der holder til i Lynge uden for Farum. Det medlemskab indeholder mange goder for en nystartet virksomhed!

Henrik-Ørum-NissenTrendsonline har interviewet den erfarne Henrik Ørum Nissen, som er founder af det nystartede Iværksætterriget. Sammen med Pia Vedelsparre, som er Partner og CEO, besluttede han at hjælpe nystartede initiativer til at udvikle deres forretning, og fra 1. november 2013 gjorde de det muligt gennem Iværksætterriget.

”Vi tager dem ind, der tror på ideen. Og på det år, de kommitter sig, finder vi ud af, om vi tror på teamet.”

Forklarer Henrik, der selv er serieiværksætter med opstart af 26 virksomheder, hvoraf de 7 er blevet solgt og 3 er gået konkurs.

”Iværksætterriget fokuserer på det praktiske og tilbyder oveni lejen af kontor, møbler og Internet, et Advisory board, mentorordning, PR, advokatbistand og rådgivning.”

19304b1

Derfor passer tankegangen ind i Trendsonlines mission om, at man får det tilbage, man giver. Iværksætterriget stiller derfor både rammer og vilkår til rådighed for nystartede initiativer og gør sig selv til aktive deltagere.

Dette er en tendens, som vil blomstre de kommende år, mener Henrik.

”Det er umuligt i dag at bygge koncerner op, som man gjorde det i gamle dage. Som nystartet er det en skræmmende tanke og strengt taget umuligt. Hvis du samtidig tror, du skal lave en flot forretningsplan, så kommer du ingen vegne. Derfor er Iværksætterrigets agenda at hjælpe nystartede virksomheder og tilknytte rådgivning af eksperter inden for det pågældende område.”

Og det er ikke hvem som helst, der indgår i rådgivningen. Blandt andet Anette Nørgaard, ansvarlig for BizSpark-programmet hos Microsoft, som udtaler:

“Initiativer som Iværksætterriget er netop den slags, Danmark har behov for. Hvor vi tager ansvar og virkelig hjælper nystartede med acceleration, vækst og succes.

Microsoft er stolt over at få lov til at være med til at hjælpe iværksættere verden over og forhåbentlig sætte Danmark på verdenskortet som et attraktivt land for iværksættere. Vi har alle et ansvar for at skabe vækst, arbejdspladser og interesse for vores land.”

Siden 1. november 2013 er følgende initiativer allerede startet i Iværksætterriget: ABC-økonomi, Martin Bach, SmoTecht og Zolgt.dk.

 

 

Skriv et svar