Arkiver

Nyheder

Sportsmatc​hing-site går i luften

Alt for mange danskere får ikke taget sig sammen til at dyrke motion regelmæssigt. Undskyldningerne er mange, men en af undskyldningerne kan ikke længere bruges. At du ikke kan finde en at løbe med eller spille squash mod, det hører fortiden til, for nu lanceres Danmarks nye sportsmatching-site.

RikkiTholstrupKonceptet for Sporddy er meget simpelt. Står du og mangler en makker til at dyrke sport med, så kan du oprette en annonce og finde en ligesindet, som du herefter kan lave en aftale med.

Mangler du en løbemakker, en til at vise dig fitnesscenteret eller er dit fodboldhold for få til at stille hold, så sørger Sporddy.com for, at du finder den person, som du mangler.

En af grundlæggerene af sitet, Rikki Tholstrup Jørgensen, fik idéen, da han selv manglede en træningsmakker.

”Jeg var næsten panisk angst for at gå alene i træningscenteret. Hvordan skulle man bruge maskinerne? Hvordan skulle man opføre sig? Dumme spørgsmål som fik mig til at droppe et medlemskab af en fitnessklub,” fortæller Rikki.

Han pointerer, at han ledte længe efter en træningsmakker, der kunne give ham en kort introduktion til fitnessverdenen og som kunne give ham den rette motivation til at melde sig ind. Nogen fitnesscentre tilbyder instruktørtimer, mens andre har fællestræninger, men der mangler tilsyneladende stadig et sted, hvor man kan finde en makker, der tager en i hånden og sørger for, at man kommer afsted.

Ikke kun fitness

Sporddy er ikke kun til faste tilbagevendende sportsaftaler. Det kan sagtens være en løs aftale om at spille squash en fredag eftermiddag eller måske endda bare at se Super Bowl sammen. Grundlæggerne bag Sporddy håber, at deres hjemmeside bliver et samlingspunkt for sportsinteressede, der gerne vil dyrke deres interesser sammen med andre.

”Der er ikke rigtig nogen begrænsninger på vores site. Vi vil lade det leve på brugernes præmisser og vil udvikle sitet i forlængelse af brugernes behov” fortæller Tom Vonsild Jensen, der har været involveret i udviklingsarbejdet.

Social Services har flere projekter på vej

Virksomheden bag Sporddy er det aarhusianske Social Services, der også står bag datingsitet Sugardaters.dk, som vi har skrevet om tidligere her. De tre partnere har store planer med sitet, og de håber, at danskerne er klar til at lave sportsaftaler ved hjælp af en opslagsside.

”Sporddy er 100 % gratis for brugeren, og vi har ingen planer om, at Sporddy skal blive et betalingssite.” forklarer Rasmus Hjulgaard, der er den sidste af de tre ejere af Social Services.

Sporddy gik live den 7. februar og Social Services håber på mange opslag i den nærmeste fremtid.

1 kommentar

Skriv et svar