Arkiver

Nyheder

Danskernes TV-vaner udfordres med Watch Me Now

Vi kender alle til, at der var noget, vi gerne ville se i TV, men ikke nåede. Og når vi endelig har tid til at se TV, sidder vi bare og zapper. Det vil Watz Me Now lave om på og gøre alle de traditionelle kanalers TV-programmer tilgængelige i 48 timer

“Se TV hvor du vil og når du vil for 90 kr. om måneden. Drop din dyre TV-løsning og slip for lange bindingsperioder og høje gebyrer.”

Sådan lyder budskabet fra den lille, nye TV-udbyder Watz Me Now, der fra den 3. februar har tilbudt danskerne at se TV for under 100 kr. om måneden.

Watz Me Now adskiller sig fra de traditionelle TV-udbydere og de nye som fx Netflix ved, at alle programmer i programguiden er tilgængelige i op til 48 timer. Det betyder, at man i programguiden nemt kan navigere rundt i både de programmer, der vises i øjeblikket, og i allerede viste programmer og vælge præcist det program, man ønsker at se lige nu.SørenBruun

Ved hjælp af den nyeste streaming-teknologi tilbyder Watz Me Now TV-kunderne en række nyskabende løsninger både til smartphones og tablets og naturligvis til fladskærmen i TV-stuen. Nøgleordene er bl.a. frihed, mobilitet og løsninger, der passer den enkelte forbruger.

“Vi kalder det ’TV til Tiden’, hvilket betyder, at du kan se TV, hvor du vil, og når du vil. Det forudsætter blot, at man har adgang til internettet via Wi-Fi, 3G eller 4G, og kræver ingen irriterende bokse”, forklarer Søren Bruun, der er co-founder og direktør i Watz Me Now.

TV-løsning med mere frihed
Watz Me Now vil gøre alt det modsatte af de traditionelle udbydere. TV-kunderne bindes ikke til deres abonnement og tvinges ikke til at betale gebyrer. Til gengæld får de mulighed for at vælge, hvornår og hvor de vil se deres yndlingsprogrammer.

“I princippet sælger vi frihed og uafhængighed fra dit TV, uden at du behøver være bange for at gå glip af noget,” udtaler Lars Taagaard Christiansen, den anden co-founder og adm. direktør.

Netflix, som har eksisteret på det danske marked i lidt over et år, har allerede ændret på danskernes TV-vaner til målrettet at se det, man vil, når man vil. LarsChristiansen
Watz Me Now kommer på tilsvarende vis til at tilbyde alt det indhold fra traditionelle TV-kanaler, som NetFlix ikke har, i form af nyheder og aktualitetsprogrammer med mere, fra stationer som f.eks. DR og TV2.

Søren Bruun fortæller videre, at et Watz Me Now-abonnement kan deles med andre i husstanden, således at man kan se TV på op til fire forskellige enheder på én gang.

Danskerne trætte af dyre TV-pakker
Og prisen bliver en vigtig parameter, når den nye TV-udbyder går i luften. En grundpakke med 15 kanaler kommer kun til at koste 90 kr. For den pris fås seks DR-kanaler, TV 2 samt otte nabolandskanaler, hvilket er tilstrækkeligt for mange danske familier.

“Vi ser en tendens til, at mange danske familier er begyndt at reagere på alt for høje priser på TV-pakker med en masse kanaler, som de alligevel ikke ser. Der er i øjeblikket en stigende efterspørgsel efter mindre og billigere TV-pakker. Vi vil gøre det endnu nemmere for TV-kunderne ved at tilbyde en lav pris, uden gebyrer og uden binding,” lyder det fra Lars Taagaard Christiansen.

Ud over grundpakken bliver der mulighed for at tilkøbe ekstrakanaler efter eget ønske. Watz Me Now forhandler med en lang række TV-stationer og forventer at kunne tilbyde et stort antal af de mest populære TV-kanaler i løbet af 2014.

Watz Me Now er officielt lanceret i starten af februar og kan købes via deres hjemmeside. De har også en App til iPhone og iPad, som kan også downloades på App Store.

Se deres introducerende video her:

1 kommentar

Skriv et svar