Arkiver

E-handelNyheder

Kreditkortets konkurrent er landet: Paii mobilbetaling blev lanceret i dag

Teleselskabet med det underfundige kaldenavn Paii, har udviklet en ny app der hæver niveauet på mobilbetalingsområdet.

Flere tusinde danske webshops får fra i dag mulighed for at benytte Paii’s ny mobilbetalingsapplikation, som i formiddags blev lanceret og pryder mediernes forsider.
Forbrugeren besøger og benytter webshops som aldrig før, og ved at lette betalingen via nye kanaler, skabes større tilgængelighed og mindre besvær for kunderne at skulle betale på webshops. Dansk e-handel har i lang tid manglet et produkt som Paii ApS nu kan levere, og det ser lyst ud for fremtidens e-handelsomsætning.

[quote_box_center]“Vores vision er at gøre mobilen til det eneste, du behøver at have i lommen. Det betyder, at du skal kunne betale med mobilen, uanset hvor du er, men også, at mobilen skal være så meget mere: enheden, der samler alle dine betalingskort, det sted, hvor du har overblik over dine kvitteringer, og stedet hvor du gemmer billetter til biografen, koncerten eller flyet.” – Paii.dk[/quote_box_center]

E-købmænd kan nu implementere Paii og læne sig tilbage, gnide sig i hænderne og forvente nogle gode nøgletal. Hvis en webshop allerede benytter Dandomain, Epay eller Quickpay, kan shoppen allerede nu tilkoble sig Paii og byde deres kunder muligheden for at betale med deres kæreste, og måske dyreste, eje – mobilbetalingen er vejen frem.

Danmark er klar
Paii er ejet af Danmarks fire største teleselskabssuveræner, herunder TDC, 3, Telia og Telenor, og det er i dette samarbejde Paii er blevet konciperet.
Etablissementet med de to i’er har skabt et produkt, der gør det særdeles nemmere og hurtigere at betale med mobilen, uden brug af kreditkort.
Flere og flere forbrugere køber fra webshops over mobilen, og ved at der nu er kommet programmel som online-butikkerne kan benytte, forventes konverteringsgraderne, hos de mange webshops, at stige eksponentielt.

Mobilbetalingsselskabet, 4T Mobile Payments ApS, står for udarbejdelsen af Paii-applikationen, og med spidskompetencer indenfor mobilbetalinger og mobile wallet løsninger, er der grundlag for at Paii’s eksisterede funktioner videreudvikles og tilrettelægges flere betalingsscenarier. Næste skridt på udviklingsvejen bliver, at den mobilebetaling der tilbydes nu ikke kun indbefatter onlinekøb, men også kommer til at dække over betalingsmulighederne i de fysiske butikker. Paii skal blive en elektronisk pung, og der arbejdes ihærdigt for at få projektet realiseret og lanceret.

Tillykke med lanceringen til de fire store teleselskaber, applaus til team Paii og grønt lys til e-købmændene – mobile pay is the way.

Skriv et svar