Arkiver

Nyheder

Tonsser lander spændende Angel investering

Podio-folkene, Co-founder Kasper Hulthin og CTO Phillip Chambers, geninvesterer i det danske startupmiljø og bliver de nye investorer i den snart et år gamle fodboldplatform Tonsser.

Fodboldplatformen Tonsser offentliggør i dag et nyt samarbejde med Kasper Hulthin og Phillip Chambers, der har været med de mange år fra mindre startup til opkøb af Citrix i 2012.

De to engle er begge internationalt erfarne og har tætte forbindelser i startupmiljøet i både Danmark og udlandet, så for Tonsser er det en vigtig aftale at have landet.

Tonsser_JeppeCurth

Tonsser mod digital fodboldidentitet

Tonsser har allerede dybe forbindelser til fodboldbranchen, men med de to erfarne herrer står fodboldplatformen endnu stærkere i såvel det danske som det udenlandske startupmiljø.

Jeppe Curth, Tonssers ene medstifter og professionel fodboldspiller i Aab fortæller, at han i forbindelse med sin egen fodboldkarriere aldrig har haft muligheden for online at kunne fusionere sin egen fodboldhistorie med henblik på klubber, turneringer og statistikker fra tidligere kampe og sæsoner.

Den mangel i Jeppe Curths eget fodboldliv har været en stærk drivkraft i Tonsser.

”Vi ønsker at give fodboldspillere rundt omkring i verden mulighed for at kunne kontrollere deres egen fodboldidentitet,” fortæller Jeppe Curth.

Tonssers anden bagmand, ud af et team på fem, Simon Hjære, forklarer yderligere, at Tonsser forudser, at netop statistikkerne fremover vil være en valuta af stor værdi for både klubber, trænere og spillere.

Erfaringen fra Podio

Founderne bag Tonsser forudser, at brugen af teknologi i sport vil udvikle sig meget i løbet af de kommende. Den erfaring, som de to Podio iværksættere bringer til Tonsser teamet, vil være en stor fordel for deres videre udvikling.

På Trendsonline redaktionen glæder vi os over at se, hvordan danske Podio tager deres erfaringer og succes, og nu vælger at geninvestere i et andet dansk lovende startup!

Tak til Kasper og Phillip, og al held og lykke til Tonsser.

 

Du kan læse tidligere Trendsonline artikler om Tonsser her og her. Vi glæder os til at følge udviklingen.

Tonsser_digitalismplusfootball

6 kommentarer

Skriv et svar