Arkiver

Nyheder

23 sprænger rammerne med Actions i 23 Video

23 lancerede for nyligt Actions i 23 Video – et redskab, der skaber helt nye muligheder med interaktive online videoer. Det er allerede nu blevet en stor succes.

Den nye Actions feature i 23 Video gør det muligt at fortælle historier om produktet, samtidig med at det styrker konverteringen på websites. -Og interessen for produktet har været overvældende fortæller en glad CEO for 23 Ditte Graa Wulff.

Actions muliggør at man som redaktør nemt og hurtigt kan tilføje tekst, billeder, hot spots, video pre – og post-rolls samt detaljerede produktannoncer og bannerreklamer. For de mere avancerede brugere kan Actions endda tilføjes dynamisk baseret på brugerdata. Actions er nu tilgængeligt for alle eksisterende og nye kunder.

Og Twitter feeded har også talt, herunder nogle udsnit af feedbacken efter deres launch af Actions:

”Der er et stigende fokus på, hvordan online video kan bruges til at skabe engagement og dermed styrke forretningen. Vi ser flere og flere virksomheder, som udvikler videodrevne strategier. For at skabe reel ROI må online video flytte sig fra bare at handle om simpel afspilning til at byde på en dybere online integration.

At kunne linke til andet online indhold eller produkter, som bliver omtalt i videoen, bør være standard. Det bringer langt mere værdi. Specielt når afspilningen foregår uden for ens eget website. På den måde åbnes der op for helt nye marketingstrategier ved at syndikere indhold” siger Ditte Graa Wulff, CEO for 23.

Kraftfulde værktøjer skaber calls-to-action

Med 23 Video kan videoproducenter og redaktører berige indholdet med relevant information om historien, der bliver fortalt.

“Vi ved, at video genererer flere klik end tekst på internettet. Med Actions kan vi se, at der er et markant bedre flow fra afspilning af vores videoer, til vi laver et salg.”

Sådan fortæller Jesper Gorm, Brand Director for Global Marketing hos Beltone – global markedsleder indenfor udviklingen af høreapparater.

Steffen tiedemann Christensen

I mere avancerede eksempler kan afspilleren indstilles til automatisk at indhente information, som skal vises under afspilning. I dette tilfælde vises Actions dynamisk via brugerdata eller data fra en webshop.

Afspilleren kan indeholde tilmeldingsformularer til nyhedsbreve eller events og endda bruge kundeinformation, geografisk lokation og video metadata til at præsentere relevant indhold eller produkter tilpasset til den enkelte bruger.

“Custom Actions åbner helt nye muligheder for kreativ brug af videoindhold, da hele oplevelsen kan beriges og ændres via data. Vi begynder nu for alvor at se nye innovative måder at bruge video på i alt fra sjove interaktive videooplevelser til mere strategisk brug af business intelligence og data-drevne integrationer i videoen” udtaler co-founder og CTO ved 23 Video, Steffen Tiedemann Christensen.

Ditte Wulff

Med Actions har 23 Video ramt en efterspørgsel fra brugerne på et konkret værktøj som gør content målbart. CEO for 23 Ditte Graa Wulff fortæller at efterspørgslen efter Actions har været helt overvældende, med ca. 150 workshop deltagere fra hele Norden og allerede 60 aktive brugere.

Ditte Graa Wulff uddyber at deres bruger-feedback har været positiv og det 23 Video vil sætte fokus på at fortælle brugerne er hvor de skal starte. Actions kan så meget at det kan være svært at komme i gang og skabe det resultat man ønsker.

Se introduktionsvideoen ved at klikke dig videre her. Og læs mere indgående om deres nye feature Actions her.

Skriv et svar