Arkiver

Nyheder

Danske startups har medvind på Mobile World Congress

Tidligere på ugen skrev vi på Trendsonline.dk om Tweakker, som havde en fest på Mobile World Congress. Så nu bringer vi en lille reportage fra kongressen for, at se om festen stadig er i gang i Barcelona.

Sune Alstrup JohansenTweakker er ikke de eneste, som har gjort sig positivt bemærket på årets Mobile World Congress. The Eye Tribe har f.eks. vundet Envisioneering’s Innovation and Design Award på ShowStoppers MWC. Det har naturligvis givet dem stor opmærksomhed både fra gadget-pressen og fra de internationale TV netværk, fortæller Sune Alstrup Johansen CEO og co-founder af The Eye Tribe.

De benyttede også lejligheden til at afsløre deres beta-version af Eye Trackeren til Android, som gør brugeren i stand til at betjene hans/hendes smartphone med øjnene! De håber at kunne introducere produktet til masse markedet i løbet af 2014, og at dømme efter den opmærksomhed The Eye Tribe har fået på kongressen, bliver det et spændende år for dem.

Dennis Juul Poulsen

Tweakker har brugt Mobile World Congress til at mødes med især kinesiske mobilproducenter som en opfølgning på deres kinesiske charmeoffensiv fra december måned. De havde allerede 15 aftaler med hjemmefra, men har benyttet sig af, at der er over 100 mobilproducenter til stede på kongressen. De har pitchet sig vej ind hos flere interessante virksomheder, som de siger uden at afsløre for meget.

“Vi mødtes med en kinesisk producent, der fortalte, at de allesammen havde stået og nørklet med indstillingerne på deres smartphone, da de ankom til Barcelona. De havde købt lokal mobildata for at undgå bill shock, men deres egen smartphone kunne ikke forbinde til det  – ret god case for os” Fortæller CEO for Tweakker Dennis Juul Poulsen.

I det hele taget lyder det som om, at årets Mobile World Congress har været en intens og givende oplevelse for de danske deltagere. Dennis Juul Poulsen og hans team tager en velfortjent slapper når kongressen lukker og slukker torsdag. De kører til Andorra og spænder ski under fødderne nogle dage, til de er kommet ned i gear igen.

“Vi kommer selvfølgelig til at være med næste år. -Og der vil være sket meget til den tid”  slutter The Eye Tribes Sune Alstrup Johansen.

Se et udsnit af hvad Twitter skrev herunder.

 

Skriv et svar