Arkiver

E-handelNyheder

SuitsYou Denmark – et unikt online skrædderi

Siden sommeren 2013 er det gået stærkt for de to unge grundlæggere og studerende, Patrick Pedersen og Jacob Overgaard, som i dag sælger skræddersyede jakkesæt på egen webshop.

Hvor det hele begyndte
Da de startede i maj 2013, var målet for de to grundlæggere klart. De ville finde et produkt, som havde relativt få udgifter og ikke nødvendigvis skulle have et varelager. Det blev derfor til skræddersyede jakkesæt, da der her er tale om et produkt, som først bliver købt hos leverandøren, når der er solgt et jakkesæt. Da ideen var på plads, blev SuitsYou Denmark en del af gruppen SuitsYou A/S, som er Norges største forhandler af skræddersyede jakkesæt. Dette bekendtskab udviklede sig til et partnerskab af fire personer mellem 23-35 år, der nu også er blevet hinandens venner.

Vi undrede os hos Shopsonline og spurgte derfor ind til deres valg om at starte selvstændigt, velvidende om at de begge er studerende.

”Ideen lå i at vi begge var/er studerende og ville finde et ”fritidsjob”, der kunne give os erfaring og klæde os på til livet efter studierne. Noget tyder dog på, at vi bliver i branchen lidt længere end først antaget, da det er blevet mere end blot et fritidsjob” fortæller Jakob Overgaard.

Efter grundlæggelsen er der sket meget og SuitsYou har udviklet sig til en franchise virksomhed, hvilket har medført kommende lanceringer i hhv. Dubai og Pakistan. Ligeledes har de mange planer for deres webshop, som er på vej mod et teknologisk højere niveau, hvorefter vejen er banet mod en engelsksproget version. Alt dette for at være konkurrencedygtige og innovative på et endnu større marked.

Et makkerpar i tykt og tyndt
”Vi er et fantastisk makkerpar, der på mange måder ligner hinanden og så alligevel slet ikke. Vi deler samme ideologier og visioner omkring dette projekt, samt deler de samme fritidsinteresser” fortæller Jakob Overgaard.

Selvom de på mange områder er ens, har de dog vidt forskellige kompetencer. Patrick studerer HD revision og er ansvarlig for økonomi, lagerstyring, varelager mm., mens Jakob studerer kommunikation og står for den kreative og visuelle del, som indebærer hjemmesiden, nyhedsbreve og de sociale medier. Med andre ord er Jakob SuitYous ansigt udadtil. De to meget forskellige personprofiler, har gjort at der her, er tale om et bundsolidt partnerskab, som kompenserer hinanden på bedste vis.

Vi møder alle modgang før eller siden
Som de fleste nystartet virksomheder givetvist har prøvet, har Jakob og Patrick også haft sine opstartsudfordringer, herunder elementer som økonomi, forkerte valg og for få kunder.

”Vi har prøvet den situation, hvor pengene kun lige rakte og grundet nogle forkerte valg, har det en til to gange inden for det første halve år været tæt på at vi måtte give op, eller hvor kunderne ikke har været for mange” fortæller Jakob Overgaard.

På trods af de mange opstartsforhindringer er de kommet godt igennem dette. Erfaring og et godt partnerskab er især områder, som har været med til at bane vejen for SuitsYou. De har desuden allerede en række succesoplevelser i bagagen. Første sejr var da de dannede partnerskabet med Norges største forhandler af skræddersyede jakkesæt. Dernæst oplever de i tiden en bølge af mange solgte jakkesæt, hvilket kom som en stor overraskelse for de to grundlæggere, som havde en forventning om, at årstiden ville være imod dem.

E-handel er kommet for at blive
Der hersker ingen tvivl om, at SuitsYou fortsat vil fokusere på salg via internettet.

”Vi ser store muligheder for salg via internettet” fortæller Jakob Overgaard.

Dette fokus er medvirkende til at SuitsYou udelukkende operere på diverse online-medier. De bruger hyppigt mund-til-mund metoden og Facebook som deres primære markedsføringskanaler, hvilket indtil videre har været med til at fremme salget og skabe aktivitet på www.suitsyou.dk. Foruden at bruge de rette markedsføringskanaler, er det også essentielt for Jakob og Patrick at differentiere sig fra konkurrenterne og give kunderne en god oplevelse.

”Vi har Danmarks billigste pris på skræddersyede jakkesæt i bomuld. Vi leverer fra 2995DKK Italienske metervarer kvalitet, hvilket er billigere end vores konkurrenter. Men den eneste grund til vi er her i dag, er grundet vores service og de kunder, der har spredt vores navn” fortæller Jakob Overgaard.

Det store fokus på salg via internettet har også medført en helt ny investering, som vægter højt hos SuitsYou:

”Vi vil lancerer en helt ny måde at handle på nettet på, hvilket vores udviklere arbejder benhårdt på at få realiseret” fortæller Jakob Overgaard.

Ovenstående er altså et bevis på, at vi her står over for to ambitiøse fyre, med en seriøs forretning, som allerede har taget nye højder. Hos Shopsonline er vi spændte på at høre mere om den nye lancering og følge virksomhedens videre udvikling. Vi krydser i hvert fald fingre for, at det hele går som planlagt.

6c59c821cd1b1b3bc7d783f59fbf0c05

Skriv et svar