Arkiver

Nyheder

Swapty – Ny gratis bytteplatform

Bytteplatformen swapty.dk har set dagens lys og er gået online. På swapty.dk er konceptet, at alt kan byttes. Du kan bytte indenfor samme vare kategori eller på tværs af varekategorier.

Mange har i disse tider fået en ny tilgang til køb og smid væk kulturen. Mange husholdninger er blevet mere omkostningsbeviste. I stedet for bevidstløst bare at købe og smide væk, bliver der nøje overvejet hvad pengene skal bruges til.

De fleste husstande er i besiddelse af helt nye eller brugte genstande, genstande som man har fået eller selv har købt, og som bare står og samler støv. Hvorfor ikke give genstanden nyt liv og bytte til noget nyt. Få selv noget nyt uden at skulle have penge op af lommen.

Ved at bytte til nyt risikere du ikke at forære værdigfulde genstande væk til en meget lav pris, som man kan risikere ved auktioner. Du bestemmer helt selv, hvad du ønsker at bytte genstanden til, og undgår ligeledes at skulle betale salær til et auktionshus.

Bæredygtighed
Mange har i disse tider fået en ny tilgang til køb og smid væk kulturen. Mange husholdninger er blevet mere omkostningsbeviste. I stedet for bevidstløst bare at købe og smide væk, bliver der nøje overvejet, hvad pengene skal bruges til.

Bæredygtighed betyder, at vi skal skabe de bedst mulige betingelser for mennesker og miljø både nu og i den fjerne fremtid. Alt for mange gode og brugbare ting bliver smidt i skraldespanden. Ved at bytte til nyt, kan vi hver især give vores lille bidrag til klimaregnskabet.

 

Skriv et svar