Arkiver

Nyheder

(Gen)se Joel Gascoigne og mød Dan Martell med VIP_VoIP

Nogle uger tilbage afholdtes det tredje VIP_VoIP skypeinterview i kontorfællesskabet Rocket Labs i København.

VIP_VoIP er et initiativ, der er startet af iværksætteren Neil Murray for at muliggøre interviews og mere dialog med VIP’s fra det globale startupmiljø.

Sidst deltog Joel Gascoigne, founderen bag Buffer, for et nysgerrigt og spørgelystens publikum. Næste gang kan du møde Dan Martell, founder og CEO af Clarity, som udlodder en personlig telefonsamtale til en heldig tilhører, og hvor Elance sponsorerer gratis pizza og øl.

Tilmeld dig her.

 

Du kan se videoen med hele interviewet med Joel Gascoigne herunder.

VIP VOIP #3 – Joel Gascoigne from Rocket Labs on Vimeo.

Det første event var med Brad Feld, forfatteren bag bogen “Startup Communities – Building an Entrepreneurial Ecosystem in your city”, og blev afløst af en meget veloplagt David Heinemeier Hansson, den danske iværksætter bag Ruby on Rails. Du kan læse om det sidste event her, og se videoen her.

Skriv et svar