Arkiver

Nyheder

TechHotdog – One metric to rule them all

Hos iværksættere og startups er det både vigtigt og nødvendigt at benytte sig af de rigtige analyseredskaber, når data skal behandles. Kommer tiden, hvor der skal vækstes, konverteres og optimeres, er det ikke altid en fordel med avancerede systemer og indviklede kombinationer.

Analyser og strategier er alle vegne, men hvad med at holde det simpelt og finde den metric, der kan gøre mest for dit startup.

Første version af TechHotdog handler om, hvordan man som startup finder frem til one metric to rule them all.
Vi har til lejligheden inviteret tre yderst prominente og særdeles fagkyndige Aarhus-baserede foundere, som glæder sig til at dele ud af erfaringer og rigtig gode historier.

De tre dygtige nørder dækker over Morten Larsen fra internetsuverænen Miinto.dk, Johan Schjødt fra prisvinderen Autouncle og Dennis Juul Poulsen fra det netværksoptimerende Tweakker.

Rammerne for dagen er de hyggelige og historiske rammer i Ceres-bygningen i Aarhus, og der er lagt op til gode snakke, erfaringsudveksling og gode råd i dagens tema.

Hvis du synes, at tilbuddet er lige noget for dig, eller du er nysgerrig på, hvordan metrics og hotdogs kan kombineres, så deltag i eventen og glæd dig.

Der er begrænsede pladser, så skynd dig.

Tilmeld dig til TechHotdog her

Vi glæder os til at se dig og husk; først Tech – så hotdogs!

1 kommentar

Skriv et svar