Arkiver

Nyheder

Bizzoff.dk – nyt dealsite til erhvervsdrivende

Endelig skete det! – Bizzoff leverer et helt nyt site med attraktive tilbud i business2business regi.

Det er blevet meget populært at købe deals over nettet, hvor besparelserne er høje og produkterne i top. Det er også herfra Bizzoffs to foundere, Peder Thuesen og Henrik Duus, fik ideen til et site, som tilgodeser erhverv.

De to partnere mødte hinanden på en af Spaniens solbeskinnede kyster, hvor de begge var rejseledere, men først to år efter, i 2010, kom de første tanker til et nyt dealsite.

“Vi undrede os over, hvorfor dealsites kun er til private og ikke til erhverv – og det var her konceptudviklingen startede,” siger Peder Thuesen til Trendsonline.dk.

I december 2013 kunne Bizzoff.dk for første gang slå dørene op.

bizzoff
Henrik Duus og Peder Thuesen, foundere af Bizzoff.dk.

 
Slagtilbud til erhverv
I den store høstak af deals har partnerne valgt at målrette dealsitet til erhverv, hvor små og mellemstore virksomheder kan købe produkter og services for at gøre den travle hverdag som iværksætter lettere.

Så når medarbejderne skal forkæles eller støvet samler sig på skrivebordet, og pengepungen ikke helt rækker, så er der råd at hente på Bizzoff.dk. Der er nemlig besparelser – på helt op til 70%.

De mange deals fordeler sig på flere kategorier. Så om det er uddannelse eller spændende firmaarrangementer, man lige står og mangler, er det nemt at finde i det lækre og farverige layout. Netop nu er der tilbud på minigolf. Med dette tilbud kan kollegaerne bevise deres puttefærdigheder og sludre over en kold fadøl, som er med i arrangementet.

Få forretningen på Bizzoff.dk
Hos Bizzoff har medaljen to forsider. De erhvervsdrivende kan nemlig også sælge deres produkter eller serviceydelser på dealsitet. Konceptet køres efter no-cure-no-pay-aftaler, som i sin simpleste forstand betyder, at den erhvervsdrivende først betaler kommission, når produkterne sælges via dealsitet. Bizzoff gør det meste af arbejdet med at få skabt en attraktiv og beskrivende deal, så nemmere bliver det ikke.

“Når du har besluttet dig for, at du vil sætte skub i din forretning, ved at sælge og eksponere dine ydelser eller produkter på bizzoff.dk, så er du kun en lille mail eller et opkald fra, at det bliver en realitet,” står der på Bizzoff.dk.

Inden dealen bliver lanceret på Bizzoff.dk skal den erhvervsdrivende godkende tekst og billeder, og således sørger Bizzoff for, at dealen bliver eksponeret og håndteret troværdigt og professionelt.

De næste seks måneder skal Bizzoff.dk slås fast på dansk jord, og herefter vil partnerne indtage det nordiske marked, siger Peder Thuesen.

Her hos Trendsonline.dk siger vi velkommen til Bizzoff.dk, og vi glæder os til at følge dealsitets udvikling.

Skriv et svar