Arkiver

Nyheder

Bringrs får stor investering fra erfaren duo

Med en investering på den gode side af en million kroner er Bringrs klar til at launche deres idé og gøre fragt til noget, vi alle sammen tager del i.

Det er duoen bag Better Collective Jesper Søgaard og Christian Dam Rasmussen, som tilsammen har 3 Gazelle awards og 10 års erfaring inden for online markedsføring og forretningsudvikling, der via deres holding selskab Better Holding 2012 har investeret i Bringrs’ idé.

Det er helt klart for Jesper Søgaard, hvorfor de har valgt at smide en investering efter Bringrs. ”Bag Bringrs ligger der er en stærk vision, et godt hold og potentialet er enormt. Ud over konceptet, som jeg grundlæggende godt kan lide og kan se mig selv benytte, så ligger der også enorme muligheder for skalering, forretningsmæssigt såvel som geografisk.”

Forsendelser som social markedsplads

DanielNyvangMariussenBringrs vil gøre forsendelse nemmere og billigere ved at levere en social markedsplads for at sende og levere stort som småt. Det kan være en guitar eller en kommode, der skal fragtes fra Fyn til Kbh eller over kortere eller længere afstande.

Via bringrs.dk eller deres app, kan man oprette en ordre, og så kan personer, der alligevel skal samme vej, byde på ordren og tage genstandene med. Ud over den åbenlyse bekvemmelighed og mulighed for at tjene lidt ekstra penge som leverandør, så er der også en CO2-besparende effekt bag, da de udnytter bilisters tomme bagagerum.

Målet er at levere en lækker og intuitiv løsning på både på vores hjemmeside og apps. Noget som kan bruges af alle. For vi skal have alle med her, unge, gamle, cyklister, pendlere, togpassagerer. Alt hvad der har en puls kan bruges.” Griner Daniel Nyvang Mariussen, som er hovedarkitekten bag Bringrs.

Daniel fik ideen, da han oplevede, at det både var for dyrt og besværligt at få sendt en oddsized pakke hjem til sine forældre.

Mød Bringrs’ co-foundereMadsEmilDalsgaard

Daniel Nyvang Mariussen er førstegangs iværksætter med 3 års erfaring fra PwC inden for Mergers and Acquisitons med sig i rygsækken, derudover er Mads Emil Dalsgaard og Rune Hugo N. Pedersen, som begge er skolet fra IT-Universitet, en del af det grundlæggende hold som ydmygt går til opgaven at prøve at ændre folks vaner. Rune Hugo N. Pedersen er desuden co-founder af BillyTracker.

For de to sidstnævnte står det klart, hvad der skal gøres, Mads Emil udtaler: ”Nu skal der aktiveres brugere, både på forsendelsessiden og leveringssiden. Og vi skal have hele Danmark med, privatpersoner såvel som professionelle. Det her vedrører alle!

Lanceringen

I første omgang ruller vi websitet ud i marts, mens vi forventer at have en færdig app til både iPhone, Android og Windows klar medio april.” Fortæller Rune Hugo N. Pedersen.

RuneHugoNPedersenMen Bringrs har også brug for friske kræfter. Som alle, der har prøvet at skabe netværksbaserede virksomheder, ved, handler det om at få så mange brugere som muligt, så hurtigt som muligt. Teamet arbejder benhårdt med forskellige Growth-hacks, men kan altid bruge mere hjælp. Kender du et godt trick eller en smart strategi, der kan hjælpe til at udbygge brugerbasen, så har du mulighed for at blive en del af Bringrs’ rejse. Skriv tips og tricks til info@bringrs.com.

Her på trendsonline skal vi helt sikkert være ”Bringrs”, og du kan selvfølgelig også gå ind og melde dig til på www.bringrs.com.

2 kommentarer

Skriv et svar