Arkiver

Nyheder

Breaking: Unity køber Applifier

Den dansk-stiftede virksomhed Unity Technologies meddeler i dag, at de har købt virksomheden Applifier. Unity laver en spil-engine, der bruges af udviklere over hele verden, og Applifiers produkter får fremover bedre integration med Unity.

Unity 3D er en spil-engine med et indbygget udviklingsmiljø, der bruges af udviklere over hele verden til at lave spil, der fungerer på flere platforme, inklusiv computere, konsoller og smartphones.

Applifier udvikler to produkter, Everyplay og GameAds, der kan kobles til bl.a. Unity. Everyplay tillader spillere at optage og dele videoer af deres heltegerninger på iOS og Android, mens GameAds tillader udviklere at placere videoreklamer ind i spil, der f.eks. kan bruges til at omsætte gratisudgaver af spil til penge.

Fremover får Applifiers to produkter bedre integration direkte i Unity. I Applifiers pressemeddelelse skriver direktør Jussi Laakkonen, at udviklere, der allerede bruger Applifier, ikke skal ændre noget for at fortsætte med at bruge produkterne, og at de fremover stadig også vil være tilgængelige til andre platforme end Unity 3D.

3 kommentarer

Skriv et svar