Arkiver

Nyheder

Opråb til dig: Hvordan forbedrer vi infrastrukturen for startups i Danmark?

Hvad er de største hovedpiner ved at være startup i Danmark? Og hvad kunne løsningerne være? Trendsonline.dk har et nyt projekt på vej, hvor vi ser på udfordringer og løsninger, så vilkårene for startups bliver bedre.

Men hvor skal vi starte? Og hvem vil være med?

Er det især bøvl med det offentlige system, manglende adgang til kapital, generelt manglende hjælp? Problemstillingerne kan være mange, når man er startup i Danmark.

En stærkere infrastruktur, der støtter det danske startupmiljø

Trendsonline.dk står over for at lancere et helt nyt projekt, hvis målsætning er at forbedre infrastrukturen for startups. Kort sagt, at gøre hverdag og vilkår for startups mindre besværlig – og vejen til succes kortere.

I den forbindelse har vi brug dine input. Hvilke problemer er du stødt på eller oplever du og din omgangskreds? Hvad ville have gjort dit arbejde i dit startup lettere?

Vi vil også rigtig gerne høre fra dig, hvis du kender til konkrete cases – både fra ind- og udland – hvor tingene er blevet gjort smartere. Hvem og hvad kan Danmark lære af?

Skriv til os! Ring! Kom forbi til kaffe!

Send os din input på startupDK@trendsonline.dk og del endeligt vores opråb med dit netværk, så vi kan blive klogere på, hvor vi skal lægge vores kræfter!

Glædelige startupDK hilsner

Trendsonline teamet

Skriv et svar