Arkiver

Nyheder

Sæt dit præg på en Alternativ iværksætteripolitik

Det nystiftede parti Alternativet med Uffe Elbæk i spidsen indbyder alle interesserede til at deltage i udviklingen af deres iværksætterpolitik.

I København er det på lørdag den 22. marts, at du har chancen for at fortælle (i hvert fald nogen) politikere dét, de skal vide om at være et startup for at føre  en hensigtsmæssig politik på området.

For de heldige, som bor i Århus og omegn, er der mulighed for at blande sig i debatten lørdag den 5. april, hvor der vil være en heldagsworkshop omkring partiets endelige iværksætteripolitik. Iværksætteripolitikken skal naturligvis være i tråd med partiets overordnede retning, som blev udstukket ved lanceringen i efteråret.

Læs mere om eventen i Århus og tilmeld dig her. 

Læs mere om eventen i København og tilmeld dig her.

Alternativet har også erklæret deres sympati med #CPHFTW:

Skriv et svar