Arkiver

Nyheder

Danskerne handler online om søndagen

Danskerne er vilde med at handle på nettet, og det er de især om søndagen. Ny opgørelse fra DBA viser, at antallet af brugere er henholdsvis 15 % højere på mobil og tablet og 9 % højere på computeren om søndagen end gennemsnittet for resten af ugen. Det svarer ca. til, at 800.000 danskere hver søndag besøger DBA for at købe eller sælge varer.

[quote_box_center]”Søndag er for de fleste danskere synonym med fritid og et afbræk fra den travle hverdag. Det giver ekstra tid til at fordybe sig i jagten på et nyt møbel til stuen eller måske en iPad til børnene ,” forklarer Anders Rasmussen, der er kommunikationskonsulent hos DBA.[/quote_box_center]

Når børnene er lagt i seng
Opgørelsen viser desuden, at danskerne handler mest på DBA i tidsrummet kl. 21-22, mens aktiviteten er lavest i de sene nattetimer mellem kl. 24.00-6.00.

[quote_box_center]”Vi ved, at især de danske børnefamilier handler mest på nettet efter kl. 21. Her er børnene lagt i seng, de fleste pligter er gjort, og det er derfor den tid på dagen, der er mest ro på,” fastslår Anders Rasmussen.[/quote_box_center]

Ca. 50 % af den samlede trafik på DBA, kommer lige nu fra mobilen, og dagligt sætter danskerne omkring 28.000 varer til salg på DBA sitet.

TOP 5 – de mest populære varer på DBA lige nu

  • 1. Tøj & mode
  • 2. Ting til børn & baby (legetøj, møbler og udstyr)
  • 3. Computer & spillekonsoller
  • 4. Smartphones (især iPhones)
  • 5. Møbler & udstyr til boligen (især designer- og retromøbler)

Skriv et svar