Arkiver

Nyheder

Formel 1 nyheder med Nicolas Kiesa på din smartphone

Formel 1 har aldrig været hottere end nu, siger Jacob Beckmann, co-founder af Calendize. De udvider nu deres App-kalender og indgår et samarbejde med Nicolas Kiesa.

Med Kevin Magnussens imponerende debut og store potentiale står danskerne i kø for at heppe på den dygtige dansker. Nu kan du følge med i Formel 1 verden rundt med Calendizes kalender. Formel 1 køres i mange forskellige tidszoner, så det kan være svært at få overblik og ikke mindst – at få det hele med. Derfor har Calendize valgt at indgå et samarbejde med Formel 1-eksperten og racerkører Nicolas Kiesa.

“Nicolas Kiesa er en anerkendt ekspert og har et helt særligt talent for at få informationer og insights om løbene før andre. Det er interessant for fans, der gerne vil vide, hvad der sker hurtigst muligt,” siger Jacob Beckmann til Trendsonline.dk

Formel 1 nyheder direkte til dig
Med den nye udvidelse af eventkalender-app’en tager Nicolas Kiesa alle Formel 1 fans i hånden. App’en giver Formel 1 fans mulighed for at få de vigtige opdateringer om lokale start- og sluttider, tips og nyheder fra alle løb.

“Fans der har calendized et løb, vil modtage direkte information fra mig på deres smartphone. Det kunne fx handle om en tyvstart fra Maldonado, Vettel der sagtner agterud i en rygende bil eller Ericsson, der foretager en overhaling for gult flag. Alle sammen situationer, der er vanskelige for seeren at afkode, og som man ofte først får temmelig sent,” siger Nicolas Kiesa.

Sådan gør du
Download Calendize app’en til din smartphone, følg de Formel 1 løb, du vil have kyndig information om, og du er godt kørende. App’en giver desuden mulighed for at oprette en personlig eventkalender eller dele events med venner på Facebook og Twitter.

Her hos Trendsonline.dk har vi tidligere skrevet om Calendize, og vi ser frem til at kunne følge endnu en stor succes med Formel 1 app’en.

Skriv et svar