Arkiver

BusinessNyheder

Stærkt team rusker op i bilbranchen

Det her er historien om, hvor vigtigt det er for et startup at have det rigtige team og de rigtige investorer for at komme godt fra start. Det er mindst lige så vigtigt som at have en god forretningsidé. Så sæt dig godt til rette og brug fem minutter på at læse videre. Måske bliver du inspireret.

Har du nogensinde tænkt over, om den Peugeot 308, du overvejer at købe koster det samme i Ringkøbing, som den gør hos den lokale forhandler i Roskilde? Det kan vi afsløre, at den højst sandsynligt ikke gør. Det næste spørgsmål er så, hvordan du finder den forhandler, som kan give dig det bedste tilbud? Svaret er autooffer.dk.

Autooffer gør det muligt for kunden at oprette en forespørgsel på en bestemt bil med det ønskede udstyr og farve og så modtage personlige tilbud fra forhandlere i hele Danmark. Det er en god deal for forhandleren, som får mulighed for at nå et meget bredere publikum end normalt, og det er en god deal for kunden, som får en helt ny mulighed for at få en god pris på den nye bil.

Kombinationen mellem arbejde og venskab

AutoOffer ligner dermed et startup, som er kommet godt fra start, men det er faktisk ikke det mest interessante ved dem. Det mest påfaldende, når man taler med Søren Malmskov og kerneteamet bag AutoOffer, er nemlig, hvor godt de supplerer hinanden.

Søren Malmskov er idemand, ejer og direktør for AutoOffer. Han er Cand. Merc. Management of Innovation Processes og har vundet iværksætterprisen på sommerskolen IDEA i London 2011, – og så snakker han! Han snakker om sit store håb om, at startuppet bliver en succes. Han snakker om, hvordan feedbacken har været fra bilforhandlere og potentielle købere. Han snakker om teamet og investorerne, og hvor taknemmelig han er for deres engagement, og han snakker om de udfordringer, han har mødt på vejen.

SørenMalmskovAutoOfferSøren er en af den slags talere, som fortryller sit publikum. Man bliver aldrig træt af at høre hans historie, fordi han fortæller den så charmerende, passioneret og ærligt, at man ikke kan andet end tro på hans idé og heppe på ham undervejs.

Så opdager man, at han har taget en ven med. Det er Jesper Grønbæk, som blev involveret for omkring et års tid siden og er nu fastansat – som kommunikationsmanager. Jesper afbryder sjældent Søren, med mindre han mener, at der er brug for at præcisere, hvordan det nu er med et eller andet. Jesper sørger for at teamet følger den kommunikative røde tråd, de har lagt. Det er en stærk kombination.

Der er selvfølgelig flere mennesker involveret i autooffer.dk, såsom sælgeren Rasmus, der kan snakke ørene af enhver, og det tilknyttede team Beyond Unltd med Steen Guttman i spidsen, hvis latter kan høres hele vejen til Kina. Teamet udgør sjælen og hjertet, der gør startuppet til en levende organisme.

Investorerne

I marts kunne Autooffer offentliggøre, at de har fået en investering, som gør, at de allerede i april kan lancere handelsplatformen. Det er AutoOffers advokat Povl Nick Bronstein og ejeren af VC’et The Marschall Plan, Thomas Marschall, som har investeret i AutoOffer – en spændende investor-kombination.

Povl Nick Bronsteins dobbeltrolle som advokat og investor er en fordel for AutoOffer af åbenlyse grunde. Når ens investor også er ens advokat, er der nogle arbejdsgange, som kan forenkles.

Thomas Marschall siger om investeringen: ”Jeg og de øvrige investorer blev overbeviste om, at AutoOffer, med Søren i spidsen, har identificeret et udækket behov for handler med nye biler. Med erfaringer fra den kommende danske lancering ser vi endog internationale perspektiver i AutoOffers model.”

AutoOffers investorer er dermed meget mere end investorer. De er en reel ressource for virksomheden, som kan være med til at tage startuppet til det næste niveau.

Her på redaktionen ønsker vi AutoOffer god vind med launchen, og vi glæder os til at følge med i virksomhedens udvikling.

3 kommentarer

 • Fed side, meeen er jo en tro kopi af autobutler.dk (Designet) – Er lidt syndt synes jeg, farver og måden den er sat op på er jo identiske, selvom det ikke er samme stiftere.

  Men håber det bliver en success, så ikke andet end held og lykke herfra.

  Mvh.

 • Hej Jonas, tak for kommentaren.
  Det er tydeligt at se de har hentet inspiration fra Autobutler, eller er det et tilfælde @sørenmalmskov?
  De har i dag været i EPN, så det viser at der også er andre der synes de er interessante.
  Jeg glæder mig til at bruge dem, når / hvis jeg skal købe en helt ny bil.
  De bedste hilsner
  Daniel Laursen
  Founder – Trendsonline.dk

Skriv et svar