Arkiver

Nyheder

Find hjælp til skarpt webdesign

Visu.dk hjælper dig med at få dit website på benene eller opgradere dine webløsninger. Konceptet er set før, det er den nemme og smarte ’få 3 tilbud’-løsning. Visu.dk fører kunderne til webdesigneren og laver tilbud på SEO, grafisk design, webshop og website.

Visu.dk er endnu et skud på stammen inden for B2B sites, der skal gøre det lettere at finde frem til den freelancer eller virksomhed, der skal udvikle dit website eller dine webløsninger ved hurtigt at give 3 tilbud på din opgave fra de 20 bureauer, de har samlet i deres tjeneste.

”Det er jo ikke fordi, vi har opfundet den dybe tallerken, men vi så et hul i markedet og tog chancen med det samme. Webbureau-markedet i Danmark er kæmpe stort. Derfor kan det være meget svært for kunden at finde det helt rigtige webbureau. På samme måde er der for webbureauet tale om at skulle agere på et marked, hvor konkurrencen er skyhøj. Men med Visu.dk sørger vi for, at begge parter får en god oplevelse,” siger Mortada Sarheed til Trendsonline.dk.

I starten af marts måned blev Visu-founderne, Mortada Sarheed og Nazer Mehrali, kontaktet af en konkurrent. Det var Mads Lauridsen, som ejede en lignende virksomhed, Adona. Da de alle så gode muligheder i et samarbejde, valgte de tre iværksættere at slå pjalterne sammen og samle kræfterne om Visu.dk, som på daværende tidspunkt havde en større partner- og kundeskare, og de lancerede nogle uger senere.

visu.dk 2
Fra venstre Mads Lauridsen, Nazer Mehrali og Mortada Sarheed.

En hjælpende hånd
Mortada Sarheed forklarer, at netværk er vigtigt. Derfor har den unge iværksætter spurgt Halfdan Timm, founder af juf.dk, til råds, og han har været en stor hjælp for Visu-founderne igennem hele processen. Halfdan Timm har nemlig stor erfaring inden for affiliate og ’3 tilbud’-markedet.

Founderne har fortrinsvis markedsført Visu.dk på de sociale medier som Facebook, Twitter og Google+. Dog har founderne store markedsføringsplaner i ærmet, som lige nu venter på deres to-do liste.

Store forventninger
Der er lagt op til store forventninger til virksomhedens vækst, og Mortada forventer at kunne ansætte en koordinator til at håndtere opgaver og partnere, så founderne igen kan få frie hænder til udvikling af nye forretningsmodeller.

”Vi satser stort, og vi er på vej deropad,” siger Mortada Sarheed til Trendsonline.dk.

Vi hos Trendsonline.dk byder Visu.dk velkommen til Startupscenen, og vi ser frem til at kunne følge Visu.dks fremdrift. Vi har tidligere skrevet om en lignende webtjeneste, der hjælper med at finde frem til den rigtige marketingperson, læs om tjenesten Adius.dk her. 

Skriv et svar