Arkiver

Nyheder

Silicon Valley By Night # 17 – Internettet bløder

Vi er klar med anden episode i anden sæson af vores podcastserie Silicon Valley by Night. I sidste uges podcast rundede vi hacking af en Bitcoin-bank, 3d print af en guitar og selvfølgelig det voldsomme opkøb af WhatsApp.

Vi er tilbage igen, og man må sige internettet bløder denne torsdag, hvor podcastet er blevet optaget. Heartbleed buggen konsekvenser bliver større og større, og de to værter Alexander Christiansen og Daniel G.F. Laursen prøver at dykke ned i dette emne.

I denne episode kan du bl.a. høre:

– Endnu mere om Heartbleed
– Opremsning af alle beboere i det nye “co-living” space Nest i København
– Om HBO’s nye serie er Beavis & Butthead ver.2
– Smager popcornene stadig godt
– Anonymitet gennem apps bl.a. Secret.ly
– Just-Eat og Zendesk IPO

og meget meget mere

Silicon Valley by Night # 17 – internettet bløder

 

Skriv et svar