Arkiver

Nyheder

Tonsser skaber community med Academy

Med det netop lancerede Tonsser Academy, vil det danske startup sætte fokus på trænere og talenter i udvalgte U17 og U19 rækker. Trendsonline har talt med co-founder Peter Holm om hvorfor de vælger at tage del i et bredt community omkring de unge fodboldtalenter.

Tonsser_PeterHolmDet er ikke længe siden, at Trendsonline.dk kunne fortælle nyheden om at Podio-folkene, Co-founder  Kasper Hulthin og CTO Phillip Chambers, geninvesterede i det danske startupmiljø, da de blev investorer i fodboldplatformen Tonsser oprindeligt fra Aalborg, nu bosiddende i København.

Det ser ud til at de første initiativer opfundet i samspillet med de nye investorer nu dukker op fra de fem co-founders bag Tonsser.

“Simon og jeg kommer fra ITU, hvor Lean er mere populært end fredagsbaren, men Kasper Hulthin og Phil Chambers har helt sikkert pacet os til at være endnu mere fokuserede på vores brugere, og på hvordan vi kan skabe traction løbende – så vi sikrer, at vi udvikler en platform, som folk har lyst til at bruge,” siger Peter Holm og fortsætter

“Vi har da også fået sjove ideer ved at høre historierne fra blandt andet Podio og Gumtree, som var ret seje til at bygge et community op, før de havde et egentligt produkt.”

Community-building for at udvikle Tonsser platformen

Tonsser sigter mod at forene breddefodbold på tværs af klubber, hold og rækker for at skabe gennemsigtighed lokalt og globalt. Tonsser Academy bliver et spændende initiativ at følge, for at se hvilken forretningsmæssig udvikling det kan føre med sig for den digitale fodboldplatform.

“Vi giver de unge talenter den opmærksomhed og eksponering, som vi selv ville elske, vi havde fået, da vi var på deres alder. Hos Tonsser får vi indsigt i, hvad der motiverer de unge til at gå yderligere op i deres fodbold. Og sidst men ikke mindst får vi bygget et community omkring Tonsser, som, ligesom os, glæder sig til at bruge Tonsser.”

Teamet bevæger sig ud i at arbejde mere målrettet med at skabe et community rundt om Tonsser platformen.

“I bund og grund handler det om traction. Når man kaster sig ud i så ambitiøst et projekt som Tonsser, så er det værste man kan gøre at låse sig inde i kælderen og udvikle i x antal måneder. Tonsser Academy er en af metoderne til at snakke, validere og iterere med vores fremtidigere brugere – mens vi udvikler,” siger Peter Holm.

Læs mere om fodboldplatformen her, og om investeringen fra de to Podio-folk her.

Tonsser_teamoftheweek

1 kommentar

Skriv et svar