Arkiver

Nyheder

Taskbuddy – tjen penge eller få mere tid i hverdagen

Vi lever i en verden, hvor tid er en knap ressource – hvert et minut tæller. På den baggrund opstod ideen til Taskbuddy, en tjeneste, der vil sørge for, at du kan få hjælp til hver en lille opgave. Det kan være alt lige fra at slå græsplæne, til at få fragtet en guitar fra Aarhus til København.

Konceptet fungerer på den måde, at hvis du har brug for at få lavet en opgave, går du ind og opretter den kvit og frit på websitet, du skal selv fastsætte en pris – altså hvad vil du give for at få denne opgave løst. Hvis du er ‘jobsøgende’, går du bare ind og søger i de forskellige opgaver, indtil du finder noget, der kunne passe dig. Enkelt og simpelt. Claus Loft Madsen, som sammen med sine to medstuderende på Aarhus Erhvervsakademi, Nicolai Grønlund Andersen og KununguaK Iversen, beskriver ideprocessen således:

”Selve ideen kom sig af, at vi var to personer i gruppen, som før havde haft problemer med at få fragtet diverse ting fra a-b. Den ide arbejdede vi på et stykke tid, men var bange for, at behovet for at få fragtet ting ikke var stort nok, derfor valgte vi at tænke stort og ikke bare løse fragtopgaver for andre, men ALLE opgaver, som kunne tænkes. Derfor kan vi med Taskbuddy i dag hjælpe med alle praktiske opgaver som transport, flytning, lån, leje og kreative opgaver,” udtaler Claus Loft Madsen til Trendsonline.dk.

Forskellige kompetencer

De tre foundere beskriver deres forskellige kompetencer som en klar styrke for deres samarbejde.

img_all

Claus har arbejdet meget med markedsføring, og større events, hvilket betyder at han ved hvad der skal til for at ramme flest mulige personer i Danmark via enten sociale medier, fysisk markedsføring mv.Nicolai har gennem hans jobs arbejdet meget med bla. SEO samt markedsføring, udover det har Nicolai tidligere haft en virksomhed, og har en stor forståelse for hvad der skal til for at drive en virksomhed.

Kununguak Iversen har tidligere udviklet apps, samt lavet et hav af hjemmesider, og kan bygge en hjemmeside op fra bunden. Hjemmesider han har været med til at producere, har over 10.000 besøgende om dagen.

Fremtiden for Taskbuddy Den nærmeste fremtid for Taskuddy er travl og fokuseret på brugerne:

”Lige nu arbejder vi på højtryk for at få spredt budskabet omkring taskbuddy, og optimerer dagligt siden således at vi sammen med brugerne tilpasser platformen, så den dækker hvad brugerne ønsker og har behov for og ikke hvad vi ønsker eller tror de har brug for,” siger Claus Loft Madsen.

Han forklarer, at de ud over det har en masse feauteres de skal have implementere med fokus på at gøre det rigtig let for forbrugeren at andvende taskbuddy og få hjælp til, hvad personen ikke selv har mulighed eller tid til at få lavet.

De nye features bliver implementeret hen af vejen, og vi har valgt ikke at udgive en fuldstændig funktionel hjemmeside til at starte med, da vi istedet vil bygge taskbuddy.dk op i samarbejde med brugerne, som vi daglig er i dialog med, for at skabe hvad brugeren har brug for – og ikke, hvad vi tror, de har brug for,” slutter Claus Loft Madsen.

Super cool og spændende projekt, som supplementerer en tjeneste der er på vej fra Bringrs, som vi skrev om på Trendsonline.dk for nyligt. Vi hos trendsonline ser frem til at følge med i udviklingen hos Taskbuddy.

1 kommentar

Skriv et svar