Arkiver

Nyheder

Dørene åbner op for Internet Week Denmark

En uge der står i internettets tegn, events og meetups man kan gå til, hvis man ligesom os holder af de nyeste tendenser inspirerende keynotes og arrangementer, der hjælper startups med at komme i den rigtige retning og få bygget et solidt fundament.

Aarhus vil på Danmark- og verdenskortet og byder fra og med i dag på Internet Week Denmark. Det hele starter med en åbningsfest og med en keynote fra ingen ringere end founderen af Wikipedia Jimmy Wales. Derefter kan man løbe fra det ene arrangement til det andet, og undervejs vil man blive helt forpustet, så vi har prøvet at highlighte et par af de arrangementer, vi synes, der er interessante. Dog har vi ikke styr på, om der er udsolgt eller ej, men hvor der er vilje, er der vej.

Åbningsarrangement
Med bl.a. keynote fra Jimmy Wales founder af Wikipedia.

Tech Talent Night
Mød Mike Adolph fra GitHub, der kommer forbi Aarhus og fortæller om, hvordan man kan bruge GitHub og ikke skal bruge det.

Iværk&Vækst
Besøg årets største inspirationsforum for iværksættere og bliv inspireret i dette tilbagevendende event.

Uddeling af Pioneer Award
Prisen gives til en person eller virksomhed, der har gjort en markant forskel med deres projekt/startup.

Rethink the Property Market
Vær med til at udvikle boligmarkedet og redefinere, hvordan man skal søge efter bolig.

Game Expo 2014
Er du interesseret i spiludvikling, så er dette en mulighed for at se nogle interessante projekter, der kan blive den næste Subway Surfers.

Apps for entrepreneurs
Event, der hjælper helt nye iværksættere eller andre med en iværksættere i maven med at få indsigt i, hvordan man starter ud med at lave en mobil app.

Skriv et svar