Arkiver

Nyheder

Søg Accelerace programmet inden 4. maj!

Over et 5-måneders forretningsudviklingsforløb hjælper Accelerace virksomheden til vækst gennem hjælp fra konsulenter, camps og netværk. Årligt optages 60 danske og internationale virksomheder indenfor it, life science og industri. 94 % af virksomhederne er stadig på markedet i dag.

Graduateland_JensReimer
Jens Reimer, Graduateland

Accelerace er Skandinaviens største acceleratorprogram, som arbejder med nogen af de mest lovende danske og internationale iværksættere og vækstvirksomheder. Tidligere startups, som har været del af Accelerace forretningsudviklings-forløbet, tæller blandt andre Graduateland og Elvium.

“Accelerace har hjulpet os med at optimere vores forretningsmodel og skalere vores salgsproces. Vi gik fra at have 10 medarbejdere til 25 i vores virksomhed, og vi har tredoblet vores omsætning. Vi kunne aldrig have gjort det uden Accelerace!”  Co-founder og CEO Jens Reimer, karriereportalen Graduateland.

“Jeg er rigtig stolt af at være en del af Accelerace-programmet. Vi fået hjælp og vejledning til at udvikle vores virksomhed, bl.a. med inspiration og undervisning fra mentorer verden over. Og det er ikke kun rådgivning, vi har fået. Vi har også fået hands-on teammedlemmer om bord til at hjælpe med det egentlige arbejde. Det har været en fantastisk rejse!”. Founder & CEO Jesper Andersen, e-rekrutteringsplatformen Elvium.

Ansøg en plads i Accelerace programmet

What you get

  • +180 hours one-on-one sessions with our experienced team
  • €16.500 seed financing in cash when accepted into the program (as a loan, but no equity taken)
  • Founders pack with resources and tools worth of +€50.000 from companies such as Amazon, Deloitte, Microsoft and many others
  • Monthly training sessions and workshops where international mentors take on the latest trends and provide useful tools
  • Network to the leading venture capital firms and angel investors in Scandinavia

Siden 2008 har Accelerace spottet, trænet og investeret i mere end 200 startups og spin-off virksomheder, hvilket har skabt over 400 jobs. Få mere information om Accelerace programmet, som det ser ud i dag.

Skriv et svar