Arkiver

EventsNyheder

SWECPH: Tre stærke ideer valgt til at præsentere til #EDUdisrupt Summit

Flere stærke ideer blev skabt på Startup Weekend Education sidste weekend, hvor Addit, en ny måde for skolen af få statistisk information om fremskridt baseret på gamification, vandt 1. præmie. Addit og to andre hold skal præsentere til #EDUdisrupt i maj.

Der blev skabt og udviklet til sidste weekends Startup Weekend Education Copenhagen 2014, som havde fokus på edtech. Mange gode ideer fik lov at blive testet igennem og vurderet af det skarpe dommerpanel, der bestod af Jørgen Balle Olesen, CEO & Founder af SAXO.com, Mikkel Trym, Director i CIEL LAB, Nicolaj Højer Nielsen, Co-Founder i bl.a. CodeSealer, Sepior og for nyligt som investor i Penneo og Ulrik Juul Christensen, CEO i Area9.

Vinderen af weekendens hårde arbejde blev Addit, som i gruppens egen forklaring er: A web based platform for learning, cramming and sharing of high school curriculums. Based on gamification, building a personal profile score by points gained from up votes of your questions and answers, and game activity, gives the school and the user statistical information on the progress.

Ideer skal præsenteres ved #EDUdisrupt Summit
Addit er som vinder automatisk valgt til at præsentere ideen til #EDUdisrupt Summit den 14. maj i København. Dommerne valgte udover Addit, All Music Lessons og StoryVenture til at præsentere ved EDUdisrupt.

Her kan du se alle holdene.

Ekstraordinær pris

Ulrik Juul Christensen og Area9 valgte af eget initiativ at oprette en ekstra pris til en gruppe, som han ikke helt kunne placere imellem en NGO eller virksomhed, men som han synes var et fantastisk projekt og gerne ville se udbredt. Gruppen var Coding Pirates, som eksisterer i nonprofit form via deres website, men deltog som idé for at gøre det bæredygtigt og socialøkonomisk.

Kickoff fredag med hemmelig gæst

Fredag aften startede med en super velkomst leveret af Pernille Berg, Director of Research & Innovation, KEA. Derefter kom Uffe Elbæk på med historien om Kaospiloterne og andre gode perspektiver til Startup Weekend Education. Elbæk havde taget til alles glæde medbragt en “hemmelig gæst”, nemlig Casper Blom, der også gav et kort indlæg.

SWECPH4

SWECPH3

SWECPH2

SWECPH1