Arkiver

Nyheder

Capnova investerer 1,6 millioner i mobilspiludviklerne Chroma Studios

Mobilspiludviklerne Chroma Studios har god vind i sejlene. De har netop modtaget en investering på 300k dollars fra Capnova, der er et dansk investeringsselskab med fokus på computerspiludvikling. 

Med en ny investering på tre millioner kroner er Chroma Studios klar til at fordybe sig i arbejdet med at udvikle nye mobilspil.

“Investeringen betyder, at vi nu kan påbegynde hele produktionen af vores debutspil, E: Click! Click! BOOM! Det betyder også, at vi skal have udvidet holdet og nu har mulighed for at bruge penge på marketing og PR,” fortæller Tim Shepherd, der er founderen bag Chroma Studios.

En kulturnørdet puzzler

Debutspillet er et en såkaldt ‘puzzler’ a la Candy Crush og Jelly Splash – men tilsat lidt kulturnørderi.

“Spillets historie foregår inden i Internettet. De hurtige vil kunne spotte massevis af småjokes og referencer til popkultur. Man følger hovedpersonen ‘E’ og hans kompaner, mens de sørger for, at ‘Good Energy’ flyder på Internettet. Ind i mellem skal de kæmpe mod skurken ‘Virus and his Gang of Villainous Villains’,” fortæller Tim Shepherd.

Spillet softlauncher efter planen i næste måned i både Danmark og Canada.

Pitcher for forskellige spiludgivere

Det kan gå hen og blive en god investering for Capnova. Chroma Studios har pitchet for en række af spiludgivere – heriblandt Rovio, der stod bag udviklingen af franchise mastodonten Angry Birds.

Om investoren

Capnova er en af Danmarks mest aktive investeringsselskab med fokus på computerspil.

De har blandt andet været med til at finansiere Limbo fra Playdead, Mustacho fra PressPlay og Subway Surfers fra SYBO Games. De har ikke et snævert genrefokus, men investerer i de spil, de vurderer, har de bedste kommercielle muligheder.