Please assign a menu to the primary menu location under menu

Arkiver

NyhederSoftware

Finsk videosoftware bliver ‘mobile’

På grund af stor efterspørgsel på ‘mobile’ filme- og redigeringsværktøjer, har finske Dream Broker Studios nu lanceret en applikation til mobile platforme, der gør brugerne i stand til at producere og udgive video, hvor som helst, og når som helst.

Dream Broker Studio er et cloud-baseret software, som gør det nemt for brugerne at håndtere hele processen for online videoproduktion – fra indspilningen af videoen til redigering og deling. Nu udvider de deres software med en helt ny app til alle mobile platforme.

Enkelt og fleksibel videoproduktion

Brugerne kan nemt indspille og dele en video med udvalgte kollegaer eller et større publikum, for eksempel ved at dele den på virksomhedens intranet.

“Vores kunder kan for eksempel indspille en video fra en jobsituation og derefter nemt og hurtigt sende den til de ønskede kanaler og modtagere. Dette effektiviserer kommunikationen i virksomheden og sikrer, at vigtige beskeder øjeblikkeligt vil nå ud til hele personalet eller en bestemt udvalgt gruppe,” fortæller CTO i Dream Broker Petri Raitio.

Efterspørgsel på video på arbejdet

Dream Broker Studios har oplevet stigende efterspørgsel på muligheden for let at kunne lave video i ‘corporate’ sammenhæng.

“I takt med at folk bliver mere komfortable med at bruge online videoer i deres hverdag stiger efterspørgslen til brugen af videoer i jobsammenhæng også – for eksempel inden for kunde- og intern kommunikation,” fortæller Jaakko Laukkanen, markedschef i Dream Broker.

Ifølge Laukkanen er en af årsagerne til den voksende popularitet, onlinevideoernes evne til at fange brugerens opmærksomhed og formidle beskederne på en uredigeret og naturlig måde.

Se desuden Dream Broker Studios egen video.

Skriv et svar