Arkiver

Nyheder

Bendtner investerer i dansk fodbold-app

Det går godt for det danske startup Calendize, der nu har Nicklas Bendtner med som investor.

Den dansk producerede sociale kalender-app, Calendize, som giver dig muligheden for at følge med i, planlægge og dele din eventkalender, oplyser i en pressemeddelelse, at de netop har fået Nicklas Bendtner med på holdet. Bendtner har forud for sommerens fodbold-VM og Bendtners nye job som kommentator på DR valgt at gå ind som med-investor og ambassadør for Calendizes app, der især henvender sig til fodboldfans.

Der er stor glæde hos folkene bag Calendize over at have fået Bendtner med på holdet:

“Vi har brugt to år og en del anstrengelser på at skabe en levende, social eventkalender, der er spækket med fodbold. Vi dækker stort set alt topfodbold i verden. Med Nicklas Bendtner har vi fået den perfekte ambassadør, fordi han spiller i udlandet og er kendt – ikke kun i Danmark – men i hele fodboldverdenen,” udtaler idémanden bag, Jacob Beckmann.

Calendize-app’en indeholder allerede en lang række ligaer, hold og kampe i hele verden, og er specielt god til fodboldfans, der følger et eller flere hold. App’en giver mulighed for at fans fra hele verden kan dele deres entusiasme med hinanden, uden at de kender hinanden. De behøver bare at ’calendize’ de hold og events, de vil følge og vil automatisk modtage holdopstillinger, live score, billeder med highlights fra kampen og hele vejen igennem kommentere og dele med andre fans.

For Nicklas Bendtner er det netop også dette fællesskab, der har været han incitament for at investere i det danske startup.

“Jeg har selv mærket hvilken kraft livet som fan og engagementet omkring favoritholdet rummer. At være fan på det niveau er meget mere end at se en fodboldkamp. Det er et emotionelt bånd til klub, spillere og andre fans og en stor del af oplevelsen er netop at dele den med andre. Med Calendize bliver kampene levendegjort på en måde, jeg ikke set før, og derfor er jeg selv gået ind i projektet,” udtaler Bendtner.

Det er dog stadig hemmeligt, hvor mange penge investeringen drejer sig om, men han lover at bruge app’en flittigt til at kommentere VM.