Arkiver

Nyheder

Tradeshift lukker aftale med hele den offentlige sundhedssektor i UK

Det danske e-invoicing startup Tradeshift fortsætter deres succesfulde bane mod startuphimlen med den nye aftale som leverandør til hele den offentlige sundhedssektor i UK.

Tidligere på året kunne vi afsløre, at Tradeshift fik den hidtil største investering i (den korte) danske startuphistorie, ikke mindre end 400 mio. kr. fra Singapore-baserede Scentan Ventures, i forrige uge var de nomineret som Årets Startup til Nordic Startup Awards, og ugen efter kunne vi høre CTO Gert Sylvest fortælle hele startupmiljøet om deres startup der voksede sig til en Big Business til TechBBQ.

I fredags kunne man så læse på Techcrunch, at danske Tradeshift har overtaget “All Invoicing For The UK’s Health Service”. Hverken den stolte bestyrelsesformand Morten Lund eller CEO Christian Lanng lægger skjul på aftalens betydning.

Tradeshift_ChristianLanngCo-founder og CEO Christian Lanng skriver på Tradeshift’s egen blog:

The project is the largest of its kind and delivers a free Tradeshift account to each of their 100,000+ suppliers, introducing them to online invoicing, early payment solutions, and a better way to get paid and manage their business.

Der bliver ikke kun talt meget om Tradeshift – deres forretning vokser også og beviser kontinuerligt, at de har fat i noget med deres globale e-invoicing.

For Tradeshift – a company that has deep roots in the public sector – partnering with NHS SBS has been an incredible journey, and underscores our vision of true collaboration and networking among trading partners.

Læs hele indlægget af Christian Lanng på Tradeshift’s egen blog: “NHS SBS chooses Tradeshift to cure supply chain headaches”. Måske kan andre danske startups lære noget fra Tradeshift om at samarbejde med den offentlige sektor?

Herunder kan du lytte til, og læse op på, din Tradeshift historie:

Mar 2011: Podcast # 16 – Interview med Mikkel Hippe Brun – Tradeshift
Jul 2011: Update – Tradeshift flyver derudaf
Okt 2011: Tradeshift scorer knap 100 millioner i investering
Jan 2013: Breaking news: Tradeshift indgår i partnerskab med Intuit
Mar 2013: Tradeshift open sourcer internt dataanalyseværktøj
Feb 2014: Tradeshift får ny massiv investering på 400 millioner kroner