Arkiver

Nyheder

Undersøgelse: Hvad er succesfaktoren for startups tilknyttet en incubator?

To CBS-studerende har påtaget sig opgaven at måle de potentielle fordele det er for startups at være tilknyttet en incubator. En undersøgelse blandt startup foundere og andre i kerneteamet er undersøgelsens vigtigste kilde til den primære data, så de har brug for dig!

Deres Master’s Thesis vil være et multi-case studie kombineret med teori. Målet er at skabe en ramme, der kan give et mere holistisk syn på de nystartede iværksættervirksomheders behov, og hvordan man kan skræddersy en mere indbringende strategi, når startups og incubatorer samarbejder.

Bag undersøgelsen er to CBS-studerende Pietro Falliti og Marcello Montrone, der brænder for at lære om det danske startupmiljø. Undersøgelsen laver de i samarbejde med Copenhagen School of Entrepreneurship på Copenhagen Business School.

Besvar et spørgeskema og få resultaterne

De to studerende fra Italien fandt deres specialeemne på portalen Match my Thesis, som faktisk er et startup beliggende på Copenhagen School of Entrepreneurship. De har udarbejdet spørgeskemaet i samarbejde med Martin B. Justesen, Founder & Business Developer ved Copenhagen School of Entrepreneurship Lab.

Besvar spørgeskemaet på få minutter

“Together with the incubator at Copenhagen Business School we are now starting a thesis project which aims to help improve Startups performances. If you are the founder or an early employee and you want to help us, then you only have to fill out this survey about your experience in the start-up and therefore be entitled to receive the results.”

Pietro læser Cand. Merc. i International Business på Copenhagen Business School og har tidligere arbejdet i Global Marketing hos Novo Nordisk i Danmark. Han er netop blevet optaget på Københavns Fondsbørs med sin forretningsidé, som vil blive en realitet senere på året.

Specialemakkeren Marcello læser også Cand. Merc. i International Business og har tidligere arbejdet i Marketing, Salg og Eksport i Totem Food i Italien. Nu er han i gang med sit første startup kaldet Pacchi di Mamma, som er planlagt at blive lanceret oktober 2014.

Du er meget velkommen til at dele spørgeskemaet til andre i dit netværk inden for digitalt iværksætteri. Tak!

Skriv et svar