Arkiver

Nyheder

Nyt mobilbranche-netværk skydes i gang torsdag

App-økonomien boomer, og Danmark bør være med blandt de forreste, når det gælder udnyttelsen af de mobile muligheder. Det er tanken bag et nyt netværk, der samles første gang på torsdag til en omgang Bar ‘n’ Business i Børsens bibliotek.

Skal du være med, når IT-Branchen, Dansk Erhverv og Founders House søsætter et nyt og spændende netværk, der går på tværs af mobilbranchens aktører og har til formål at inspirere til udviklingen af nye og innovative mobilløsninger og servicetjenester? Så er det på torsdag, du skal møde op til Mobility – Bar ‘n’ Business på Børsen.

Mobility – Bar ‘n’ Business

Netværket skydes i gang den 19. juni kl. 17-19 med en omgang Bar ‘n’ Business i Børsens Bibliotek. Værterne sørger for drinks og et par spændende indlæg om de mobile trends, og du skal blot huske visitkort og godt humør.

Hvis du er blandt dem, der bringer liv til de mobile løsninger og services, så er det nu du skal slå til og tage del i opstarten af et spændende nyt netværk.

Tilmeld dig her

Arrangementet er gratis – du skal bare tilmelde dig og møde op.

Du kan læse mere om eventet her.

Skriv et svar