Arkiver

Nyheder

Skal dit startup vinde turen til Tel Aviv med årets it-Guldæg?

Sidder du inde med idéen til “the next big thing”? Den internationale iværksætter konkurrence Guldæg tilbyder dig muligheden for at accelerere din idé fra æg til gås i en af verdens førende innovationsbyer, Tel Aviv.

Guldæg 2014 er en international iværksætter-konkurrence afholdt som en del af Start Tel Aviv initiativet, hvor vindere fra 18 forskellige lande inviteres til Tel Aviv i tidsrummet 13. – 19. september 2014. På en uge får disse 18 virksomheder adgang til det israelske iværksætter økosystem, der bl.a. har verdens største adgang til venture kapital.

Tilmelding slutter om en måned

Du tilmelder dig ved at sende arrangørerne en Powerpoint præsentation samt et kort videoklip, hvor du fortæller, hvorfor netop din ide kommer til at vinde Guldæg 2014 og skal sendes til Start Tel Aviv. Detaljer om tilmelding ses på Guldægs hjemmeside.

Blandt dem, der tilmelder sig konkurrencen, udvælges de tre mest lovende idéer til en finalereception, der afholdes den 19. august i Saxo Banks hovedkvarter i Hellerup. Her får du ca. 30 minutter til at fremlægge dit projekt for juryen, hvorefter vinderen annonceres samme dag.

Sidste frist for tilmelding er den 3. august, der ligger en måneds tid fra nu af.

Lærte om det israelske økosystem

carlos“Jeg lærte en masse om hvad det israelske økosystem kan tilbyde startups,” udtaler Carlos Alaejos Garcia fra Discue, det danske startup, der vandt sidste års Guldæg-konkurrence. Discue udfordrer de traditionelle massemediers position i det moderne demokrati ved at facilitere bruger-modereret og -prioriteret video diskussion på nettet. Som vindere af Guldæg 2013, fik de muligheden for at arbejde videre på sin ide i Tel Aviv i en uge, og Discue er nu i beta.

Carlos og andre udtaler sig om deres erfaringer med Start Tel Aviv i denne video:

Skriv et svar