Arkiver

Nyheder

Gratis sommerferielæsning: Winning Without Losing

Nu nærmer ferieugerne sig, og du mangler måske et par gode anbefalinger til, hvordan du kan samle nyttig viden, mens du nyder solen og det svalende vand i vandkanten. Her får du et godt tip og en gratis bog – hvis du er hurtig.
MartinBjergegaard
Måske er du en af dem, der har svært ved at lægge arbejdet fra dig og rent faktisk holde ferie, fordi det gør dig rastløs ikke at lave noget nyttigt. Men hvad nu, hvis du kan samle gode råd, erfaringer og tips fra andre iværksættere, mens du holder fri?

Det hele kan du få i denne bog, som du kan downloade gratis og nyde i din sommerferie, af Martin Bjergegaard, Co-founder og Co-CEO i Pine Tribe og Partner i Rainmaking, og Jordan Milne, Co-founder i Zatista.com.
JordanMilne
Bogen, Winning Without Losing, giver dig interviews med 25 business rollemodeller fra hele verden, som blandt andre tæller danskerne Christian Stadil og Claus Meyer. Alle er iværksættere, der har set lyset lidt tidligere end resten af ​​os og har fundet hemmeligheden bag at få det hele.

Bogen giver dig deres insights, essensen af ​​deres unikke metoder og mind-set og deler hemmelighederne med læseren.

Klik på bogen herunder for at downloade dit eksemplar!

winningwithoutloosing_edited-1

Skriv et svar